[]

Spotify Aile duyuruları

Spotify aile için yer soran duyurular görüyorum. İki ay kadar önce adres doğrulaması isteyen bir mail gelmişti, ayrı yerlerde yaşadığımız için öz kardeşimin üyeliğini iptal ettiler. Bu spotify aile olayı nasıl hala bu şekilde devam edebiliyor, duyuru açanların mı haberi yok, ben mi bir noktayı kaçırıyorum?




 
ben şu an 3 kişi kullanıyorum. Ana kullancı benim manisada yaşıyorum, diğer kullanıcılardan birisi istanbul da diğeri gaziantep te bir sıkıntı yok.

isterseniz kardeşinizi de takıma alabilirim :D
  • al basmadan donu var  (08.09.17 10:22:29) 
e herkes adresi aynı yazıyor?


  • sta  (08.09.17 10:23:18) 
tamamdır ben bu adreslerin aynı olması gereğine hiç dikkat etmemiştim, yani ana hesap benimki ama adresim ne diye bakmadım bile. Buna dikkat ederek tekrar alalım. Teşekkürler :)


  • nevrochaotica  (08.09.17 10:34:14) 
adresi salladıysan ya da emin değilsen problem olur çünkü hangi adresi girdiğini göremiyorsun. asıl çakallık burada.

gerçi bazen posta kodu aynı olsa da kabul ediyor. ilk çıktığından beri aile üyeliği ana hesabım var. adres zorunluluğundan sonra (adresimi salladığım ve göremediğim için) herkese sadece posta kodunu verebildim. hepsi girdi. ama 3 kişi ailede kaldı, 2 kişiyi attı. neye göre attı hala bilmiyorum.
  • sir gawain  (08.09.17 11:11:52) 
Geçen ay annemi attı rastgele. Uye olurken adres de yazmamıştım. Saçma bir uygulama. Sokak no denen bi şey var en sonunda. Türkiye'de böyle bi uygulama yok. Saç baş yoldum.


  • leontocephaline  (08.09.17 13:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.