[]

Türk Milli Basketbol Takımı

Bir kaç isim hariç bu kadar beceriksiz adamı nasıl bi araya toplamışlar. Bu kadar olmaz lan.




 
İşte sen olsan mesela böyle olmazdı, keşke seni alsalardı kadroya. Son yılların en iyi milli takımı, adamlar son enerjilerine kadar ortaya koyuyorlar, daha iyisi yok mu var, onları da gördük zamanında maddi manevi laylaylom, ilk yenilgide havlu attılar.


  • elikası  (07.09.17 22:28:43) 
Kendimi bildim bileli basketbolu takip ederim, gordugum en kotu milli takim kadrosu.


  • baldur2  (07.09.17 23:46:31) 
enes fetocu, omer ve bobi sakat, ersan kontrat falan derdinde galiba.
geriye bunlar kalmis.

  • partizan  (08.09.17 00:23:50) 
Oyun zekası olarak evet, hızlı düşünüp hızlı uygulamayı ve takım olmayı öğrenmeleri gerekiyor. Benchte ve soyunma odasında alınan gazın 5 sayı fark yedikten sonra nasıl düştüğünü gördük. Savunmayı çözdü sayılırlar ama hiçbir şeyleri tam değil. Bunun için de pişmeleri gerekiyor. Yukarıda belirtilen sebeplerin sonucu olarak pişme fırsatını bu turnuvada daha iyi buldular. Yeterli değildir fakat eminim ki birçok şey öğrenmişlerdir.

Enerji ve kondüsyon konusunda ise haklarını vermek lazım. Son topa kadar oynuyorlar. Önceki takımlar gibi "maç koptu nasılsa" gibi bir düşünceleri yok. Bu azimleri devam ederse piştikleri zaman zor tutulur bir moda girerler diye düşünüyorum.

O yüzden beceriksiz deyip kenara atmamak lazım. O sahadaki hemen her oyuncu bambaşka olacak. Kaldı ki NBA'e gönderdiğimiz oyuncuların orada nasıl gelişeceklerini de göz önüne almamız lazım. Şu halleriyle tokatlanırlar bi süre belki ama herkes öğrenir.

Eğer kararlılıkları devam ederse ve takıma tutunurlarsa bir sonraki büyük turnuvada daha büyük işler yapabileceklerini düşünüyorum.

Eyyorlamam bu kadar. Haydi hayırlı işler.
  • desdenova34  (08.09.17 01:18:59) 
hala beceriksizler.


  • secrexv2  (10.09.17 20:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.