[]

ilişkide yaş farkı

k22 k26 dört yaş fark bulunan ilişkide ne gibi sorunlar olabilir, küçük olan olgun




 
Sıkıntı olmaz oyna devam


  • captainobvious  (07.09.17 21:38:29) 
Kız kıza anlaşılır bence sorun olmaz. Erkek erkeğe biraz zor olur ama


  • ismira007  (07.09.17 21:41:12) 
Biri üniversiteli diğeri iş hayatındaysa, cicim ayından sonra bu noktada sıkıntı çıkabilir. Genç olan, kadın kadına ilişkinin adrenalini tarafından çekilmiş ve sadece atraksiyon arıyor olabilir mi ona da bakula... Bu konularda sıkıntı yoksa eyüdür sanki.


  • testis agrisi  (07.09.17 21:44:49) 
biri çalışıyor biri çalışmıyorsa o sıkıntı olur bir tek onun dışında bişi olmaz, çok iyi çok güzel olur..


  • blame  (07.09.17 21:52:20) 
Yahu dört yaş fark da olsun artık, herkes yaşıtıyla mı sevgili olmalı?


  • sopiro  (07.09.17 22:09:55) 
gayet olabilir. çalışıyor çalışmıyo farkı sorunu da aşılır. bence özellikle iki tarafta kadınsa daha anlayışlı ilişkiler yürütülüyor fikrindeyim. ortak yol bulunur onlar birbirlerini buldularsa.


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (08.09.17 14:16:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.