[]

ayakkabısı patlayıp şikayet ve garantiyle olumlu sonuç alan var mı ?

Bu güne kadar nike olsun, adidas olsun birçok ayakkabı kullandım.. Ancak belli bir süreden önce yırtılan ayakkabıları firmaya şikayet edip olumlu sonuç alabileceğimi ya da firmaların sözde de olsa garanti verdiklerini duymamış ve hiç aklıma getirmemiştim..Şimdi çeşitli sitelere ve bu ayakkabıları kullananlara bakıyorumda ayakkabısı 1 seneden önce patlayanlar, yırtılanlar, zarar gören kullanıcıların bir kısmı ayakkabılarını firmaya iade etmişler.. Acaba bu tarz iade talepleri olumlu karşılanıyor mu üreticiler tarafından ? Yoksa uğraşmaya vakit ve sinir kaybına değmeyen bir durum mu ?




 
Çoğu geri donuyor ama zaman zaman para iadesi yaptıkları oluyor. Ablam bi keresinde nike tan iade almştı ayakkabı da ykm den alınmıştı. Benim adidasta başıma geldi ufak bi acılma gibi bi şey, aldığım yer göndersekte bi şey olmaz biz tamir ettirelim ücretsiz demişlerdi ugrasmaktansa oyle yapmıştım bi kere de.


  • rurouni  (27.01.10 10:14:25) 
Ayakkabı dünyası'nda değiştirmiştim, faturası ile beraber götürüp. Ama ilk tercihleri tamir etmekten yana oluyor.


  • serbetci  (27.01.10 10:37:44) 
nike para karşılığını çek olarak veriyor, o çeki kullanarak yeni bir nike ürünü almak zorunda kalıyorsunuz. daha da nike almam zaten.


  • burbat  (27.01.10 11:25:30) 
ykm'den birkaç kere çek aldım harcamak üzere..


  • orange coffee  (27.01.10 11:55:41) 
greyder'in geçen kış aldığım bir botunu bu kış altı yarıldı diye geri gönderdim.
Altını değiştirip geri göndermişler saolsunlar:)

  • tragamin  (27.01.10 12:22:49) 
adidas ürünlerini geri alıp yenilerini veriyor ya da onun yerine hediye çeki de alabiliyorsunuz.


  • damlanin  (27.01.10 12:33:06) 
ben etiketten almıştım, 6 ay tepe tepe kullandım sonra su geçirdi ilk yağmurda, sorgusuz sualsiz değiştirdiler yenisi ile. adidas ildi. hatta istersem çek de verebileceklerini söylemişlerdi.


  • bitter cikolata  (27.01.10 13:20:24) 
bizim bir arkadaş boyner'den polo ayakkabı almıştı 90 tl'ye. ayakkabı 1 ayda açıldı boyner'e geri verdik firmaya gönderdiler 1 ay sonra "itirazınız kabul edildi" diyip bize 90 tl'lik çek verdiler. bir baktık aynı ayakkabı %50 indirime girmiş fiyat 45 lira :D arkadaş iki çift aldı bir siyah bir kahverengi, bu da boyner'e güzel bir kazığımızdı ahaaaa.


  • eksi adam  (27.01.10 15:08:15 ~ 15:09:01) 
Adidas insanı hafif süründürüyor ama israrcı olur hakkınızı ararsanız yeni ürün veriyorlar.


  • endless dream  (27.01.10 15:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.