[]

gardırop

gardırop almam gerekiyor fakat fiyatları yüksek bütçem için. ben de şöyle bişey mi alsam diye düşündüm.

m.evmanya.com

bu da o klasik bez dolaplar gibi eğilip bükülür mu ki, kullanan var mı?

bir de nereden uygun fiyatlı gardırop bulabilirim?

 
IKEA'ya bak.


  • cakabo  (07.09.17 15:44:08) 
bu dediğinden kullanmadım, ama bir şey önereyim.

www.ikea.com
s-media-cache-ak0.pinimg.com

bu tarz düzenlemeler baya uygun fiyatlı oluyor. hem de çok şık ve modern. diğer bir avantajı da, odada kazulet gibi bir dolap durmuyor, böyle açık dolap olunca çok daha ferah oluyor oda. küçük bir odan varsa özellikle çok ideal bir çözüm.

sadece ikeaya bakarsan muhtemelen 60-100 lira arasında bir fiyat çıkar ama başka sitelerde de benzer ürünler var ve daha ucuza satılıyorlar. oralardan da bakabilirsin.

edit. benim eşya alırken yaptığım şey, ikeadan bir ürün beğenip letgo ya da sahibinden'den ikinci el olarak yarı fiyatına almak oluyor. ikinci el düşünürsen çok güzel şeyler çıkıyor oralardan.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (07.09.17 15:47:23 ~ 15:49:11) 
odam küçük ama bunu bile yapamayacagim kadar küçük :/

2. el dolap almaya tövbe ettim. şu an elimde bir dolap var bir iki ay önce almıştım ve resmen monte edilemiyor, dolap yamuk. rafları falan düşüyor. yenisini almak zorunda kaldım bu yüzden.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (07.09.17 15:51:46) 
ne kadar bütcen var, bir de ogrenci misin ne icin alıyorsun, sana ne kadar süre icin lazım. linkteki dolap idareten işine yarar fakat uzun süreli bir sey kullanacaksan ve taşınmayacaksan taksitle falan bir şey ayarlamaya calışabilirsin. ikinci ellerde güzel şeyler oluyor, bunu düsündün mü? ayrıca gecici bir sey düsünüyorsan , istanbul kanatlarımın altında nın önerisi de güzel


  • balpolen  (07.09.17 15:52:34) 
Biz yüklüğün içinde kullanmak için almıştık. Evet, hafif eğilip bükülüyor. Öyle resimdeki gibi gepgergin durmuyor. Eğer çok mal varsa, kırılma gibi durumlar da oluyor.


  • agluna  (07.09.17 16:10:55) 
Bir vakit düşünmüştüm ben de, başka bir internet sitesinde bu ürün için yapılan yorumları okumuştum; bağlantı yerlerinin ve aradaki boruların sağlam olmadığından şikayetçi idi kullanıcıların ekserisi.


  • olanlaolunmaz  (07.09.17 16:19:16) 
bunun tek parcalisini kullaniyorum, kayiyor bir tarafa dogru. hic kullanisli bir sey degil. saglam degil. yuk tasiyamiyor.

ahsap dolap alip 50tl daha verip bir ustaya monte ettirebilirsiniz.
  • jimicik  (07.09.17 16:52:01) 
evet öğrenciyim ve bir 3 yıl daha kullanmayi düşünüyorum. öyleyse almayayım


  • yuvarlanantencereninkapagi  (07.09.17 16:56:24) 
bez dolaba bulaşma. şuna bir bak: www.hepsiburada.com


  • nick ver bakim abine oradan  (07.09.17 17:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.