[]

Gitaristler buraya (akustik)

Arkadaşlar zamanım çok kısıtlı. Yamaha f310 vs takamine gd10ns için ne dersiniz? Bugün içinde alıcam. Yamaha 670tl, takamine 740tl.




 
enstrumanı sadece ismine modeline bakarak almayın. gidin güzel güzel deneyin en az 15dk çalın bakın. fiyat olarak zaten çok bir fark yok. kısacası içinize sinen gitarı alın.

illa marka/modele göre karar vermen gerekiyorsa takamine.
  • ilkot  (07.09.17 15:44:12) 
Cort ad810e
www.mydukkan.com

Yukarıdakilere göre avantajı elektro akustik ve dahili tuner ı olması üzerinde

Hepsi aynı seviye malzeme ve işçiliğe sahip gitarlar

Bu fiyata fazla fark olmaz gitarlar arasında, çalma imkanın varsa tonunu sevdiğini deneme imkanın yoksa da görünüşünü daha çok beğendiğini seç
  • freebird5406_2  (07.09.17 15:57:29) 
Markaların ikisi de benim beğendiğim markalar.

Bence kalite kontrol anlamında bir sorun olup olmadığına iyi dikkat et: Bir çatlak, göze batan leke, yapıştırıcı hatası, gevşek akort burguları vs.. Çünkü bu gitarlar uzak diyarlardan geliyor. Taşıma sırasında başına bir şey gelme ihtimali var.

Kucağına alıp en azından sapın ne kadar rahat olduğunu da kontrol etmelisin. Çalmayı bilip bilmemen önemli değil. Rahatlık açısından en önemlisi sap.

Mümkünse çalmayı bilen biriyle git, yoksa oradaki görevliden rica et. Sana biraz çalsın gitarı.

Ben parlak cila sevmediğimden takamine'nin görüntüsü daha çok hoşuma gitti.

Bu fiyata fazla fark olmayacağına katılmakla birlikte Yamaha ve Takamine'ye kıyasla Cort marka gitarı elden çıkarmak daha zor olabilir.

Bunun dışında dahili tuner bozulursa söküp atamazsın, harici tunerdan tek farkı bana göre aslında bir dezavantaj.
Elektro akustik olayı da sağda solda çalacaksan önemli ama evde çalacaksan bir anlamı yok. Acil durumlarda en basit bir piezo bile işini görür. Hem gitarına zarar vermeden değiştirebileceğin modelleri de var.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • idexo  (07.09.17 17:33:02) 
Bu fiyata Takamine, klavyesi rahattır, kolayca alışırsın.


  • i was made for you  (07.09.17 17:39:55) 
Kesinlikle ikisini de dene, kararını öyle ver. Malzeme olarak aşağı yukarı benzer gitarlar zaten, bu seviyede aralarında atla deve fark olmaz. Arkadaşların yorumlarına katılıyorum.
Bende Cort AD880 ve Lag T66 var. İkisi de güzel ama Lag'ı özellikle tavsiye ederim. Bu iki gitardan takamine'yi deneyim beğenmiştim ama solak bulamadığım için alamamıştım, yamaha hakkında bilgim yok.
Hayırlı olsun.
  • battal gemalmaz  (07.09.17 17:44:55) 
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. @idexo özellikle de sana teşekkür ettim uzun uzun yazmışsın. Takamine'de karar kıldım. Gerçekten ton kalitesi tınısını çok beğendim. Ayrıca aldığım mağazada sap ayarı çok güzel yapılmış klavyesi çook rahattı ve mest oldum.


  • mrsnpr  (07.09.17 19:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.