[]

İğrenç, mide bulandıran, kötü hissettiren şeyler..

Merhaba. Bugüne kadar rastladığınız, gördüğünüz iğrenç, mide bulandıran, üzen şeyler nelerdir? Mesela beni berbat hissettiren şey, Irak'ta şeriatçıların bir kafa kesme videosuydu.. Kafayı gövdeden ayıramadıkları için ellerindeki bıçakla omurgaya vuruyorlardı ve kemiğin sesi net bir şekilde duyuluyordu :/

Not: Bir kere de ben anket yapmak istedim.


 
Ben kolay kolay iğrenmiyorum sanırım, senin bahsettiğin tarzda şeyler bende büyük bi üzüntü, acı hissi oluşturuyor.

Geçen yemek yerken şu ekstrem kilolular programını izliyordum, programdaki kadının göbeğinin altında tümörümsü bişey vardı, ben de haşlama tavuk yiyordum, içim bi tuhaf oldu, yemeği aceleyle bitirdim. Aklıma bu geldi şimdi.
  • manuel mandalina  (07.09.17 12:57:56) 
acizlere şiddet. baş kesme vs. bile o kadar kötü hissettirmiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.09.17 12:58:06) 
Canli yakilan insan gordugumde cok kotu olmustum. ISID'in turk askerlerini yaktigi video.

Gunluk hayatta da tavuk gordugum zaman midem bulanir ve igrenirim. Hele goruntusuyle birlikte kokusunu da aldiysam vay halime. Ozellikle but gorunce cok igrenirim.
Bir de tam haslanmamis katilasmamis halde olan yumurta cok igrendirir.
  • stavro  (07.09.17 13:04:56 ~ 13:05:34) 
Tecavüze uğradığı için dağılmış kedi cinsel organı fotografı


  • fasulyek  (07.09.17 13:05:24) 
tripofobiyi tetikleyen goruntuler gayet igrenc, mide bulandurarak, kotu hissettiriyor.

gorsel paylasamiyorum.

isid in turk askerleri ile ilgili o malum videosunu gorunce ben de uzun sure kendime gelemedim bir de.
  • AlsterWasser  (07.09.17 13:08:48) 
www.haberself.com

şunun etkisindne uzunca bi süre çıkmamamıştım.

benzer bi örneği türkiyede de vardı. kadın gelin gittiği evde bu şekilde tuvalete hapsediliyodu. akıl sağlığını kaybediyodu. aradım ama haber linki bulamadım.

hah şu t24.com.tr
  • elorelia  (07.09.17 13:09:28 ~ 13:10:32) 
işid'in, ürdünlü bir pilotu kafes içinde yakışını izlemiştim.. Beni o kadar etkilememişti. Türk askerlerinin videosunu izlemedim. Ama belki aynı milletten olduğumuz için beni çökertebilir..


  • silah taciri  (07.09.17 14:41:36) 
2 girls 1 cup


  • psiren  (07.09.17 15:25:08) 
ben de @manuel gibi öyle şeylerde acı duyuyorum iğrenmeden ziyade.

beni iğrendiren şeyler genelde kusmuk ve kokusu, büyük insanların dışkı kokusu(altı değiştirilen, kapalı ortamda bulunan kişilerde özellikle maalesef), taşmış tuvalet, tıkanmış lavabo, çürümüş çoğu şey..
  • blame  (07.09.17 15:36:37) 
Her türlü rahatsız edici içerik izledim, ışid infazlarından, brezilyalı manyaklardan tut kartellerin işkencelerine kadar. Hayvanlara yapılan şeylere dayanamıyorum gözlerimi çeviriyorum.


  • pikrua  (07.09.17 16:19:53) 
Geçen sene gerizekalının tekinin küçük beyniyle köpekten intikam alma çabası sonucu bir köpeğin suratına tekme attığına şahit olmuştum. Arkam dönük olduğu için olayı görmedim ama hayvanın sesini duydum. Hayatımda şahit olduğun hiçbir şey bunun kadar kötü hissettirmedi galiba bana.


  • ms brownstone  (07.09.17 18:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.