[]

çocuktan al haberindeki çocuklar

size de yapmacık geliyor mu? bir tek nisan ı seviyorum ama <3 (gerçi o da internetteki masal videolarını ezberlemiş gelmiş)




 
Anneme uğradıkça görüyorum arada, bana korkunç geliyorlar.


  • whoosie  (07.09.17 11:53:47) 
Geçenlerde halam izlerken baktım daha önce de annem yemek tarifleri veren minik kızı izlettirmişti.

Ben küçükken izlerdim bunu Berna Laçin sunuyordu galiba çok severdim.
Şimdikini sevmedim.
Yapmacık ve öğretilmiş her şey.
Doğallık yok.
Birkaç çocuk gördüm aynı ortamda olsam kaçardım herhalde öyle garipler.
  • mutekebbir  (07.09.17 11:56:17) 
Doğal olmadıkları için izlemiyorum. 1-2 yıl önce Alp kırşan her hafta farklı 3 çocukla aynı stüdyoda muhabbet ederdi sorular sorardı, onlar çok doğal ve tatlılardı ama bu programdaki çocuklar dahi ünlü olmak peşinde.


  • mslny  (07.09.17 12:00:02) 
Hiç anlamam da bizim millet yaşına göre büyük konuşan/davranan çocukları nedense inanılmaz komik ve ilginç çekici buluyor. Diğer yandan da "normal" çocukları cikarsalar da kimse yok izlemez. Evimde gördüğüm sıradan çocuğu niye tv'de izleyeyim ki? Anormal birşeyler olması lazım.


  • doxanikee  (07.09.17 12:00:29) 
Bana hepsi yapmacık geliyor. Daha önceden senaryo yazılmış, provası yapılmış gibi.


  • yaren  (07.09.17 12:23:46) 
aslında hepsi sevimli ama gözümüze gözümüze sokulduğu için itici gelmeye başlıyorlar.


  • nothing in my way  (07.09.17 12:32:01) 
berna laçinli eski günlerin hatrına 2 bölüm izledim ama izlenecek bir program değil.
çocukların hepsi ayrı ayrı şekerler ama ezberletilmiş senaryolar üzerinden devam ediyor ve doğallığın d'si yok.

ayrıca evrim akın da giderek daha antipatik hale geliyor. eskiden o kadını da severdim ama artık o da sevimsizlik derecesinde antipatik.
  • teritori  (07.09.17 12:46:30) 
evrim akınla olan programı denk getirmeye çalıştıkça izliyordum. ama bu ünlüler işin içine girince acaip yapmacık olmuş program. çocuklara ne söyletileceği ezberletiliyor. klasik olacak ama bu kadar tutulmadan önce çok güzeldi.


  • c1b2k3  (07.09.17 13:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.