[]

otoyolda karsidan karsiya gecen insanlar

bunlarla hergun karsilasiyorum. arabanin ustune ustune kosuyorlar. ben 110 ile giderken aynama 10 cm mesafede oluyorlar. korna calinca da arkadan el kol sallayip kufrediyorlar.
neyse bunlari gorunce yavaslamak mi lazim, hizlanmak mi, yoksa hic hiz kesmeden devam mi etmeli?
bir gun birine carpacagim diye korkuyorum.


 
başına bela almak istemiyorsan yavaşla kardeşim. maalesef çarptığın kişiyi adam yerine koyacaklar ve ceza alacaksın.


  • eeb  (07.09.17 10:23:47) 
onun yaptığı hayvanlığa cevap olarak hayvanlık yapmanın alemi yok eeb'in dediği gibi adam yerine koyarlar ki koyuyorlar ceza alırsın bırak belasını başka yerden bulsun.


  • denklemci  (07.09.17 10:34:50) 
yapabileceğin tek şey yavaşlamak ve panik yapmamak. duruma göre kaçış manevrası da denenebilir ama usta şoför değilsen yüksek hızda ani hareketlere kalkışma bence.


  • zgrydn  (07.09.17 10:37:52) 
otoyol işletmelerinde çalışan biri olarak yanıtlıyorum. o kişiler otoyolda bakımında görevli işçiler olabilir eğer onlarsa mental ve fiziksel olarak bu konuda eğitim görmüş kişilerdir. eğer ki görevli olmayan kişilerse otoyolda motorlu taşıtlar dışında herhangi bir cismin olması dahi yasaktır. içeriye insan veya hayvan herhangi bir canlı girmemesi için otoyol kenarlarında teller bulunur ve bu tellerin bakımı rutin olarak yapılmaktadır. eğer ki yüksek hızla ilerliyorsanız frene basmanız siz ve çevrenizdeki araçlar için daha tehlikeli olacağından ben şahsen hız kesmeden devam etmenizi öneririm.


  • kotu ornek olmak istemiyorum  (07.09.17 10:50:48) 
Otoyol da vursanda bir sey olmaz. Ölse de bir sey olmaz. 50 metre ileride ki ustgecitten gecmeyip o yola atliyorsa ölmeyi haketmistir.


  • goodman  (07.09.17 12:56:23) 
Yavaşlaman daha tehlikeli. Aynı hızda devam et.


  • glamdr1ng  (07.09.17 14:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.