[]

Ağaca kedi evi yapmak istiyorum

Çok sevdiğim bir kedim var 6-7 yaşlarında 2 senedir bahçede bakıyorum. Kendisi tam bir survivor ancak yavrularına bakmakta tam bir vefasız anne. Yanından köpek geçer savunmaz ve saldırmaz, kendi topuklar yavrularını bırakıp. Hal böyleyken 2 senedir doğurduğu 8 yavru da köpekler tarafından 1-2 ay geçmeden öldürüldü.

Bulunduğumuz semt köpeklerin hegamonyasında bir konumda. (çok yakınımızda şehrin hayvan barınağı var ve köpekleri sürekli doğaya salıyorlar barınak doldukça)

Bahçemizde böyle bir çam ağacı mevcut lakin yapraklı dalları 1 metre boş gövdeden sonra başlıyor.

www.komikresimlerim.org

Uzatmadan özetle bu ağaca bir kaç dalını kesip ve kedi evi yapıp, mamayı sürekli oraya koyup alıştırmayı düşünüyorum ki eminim hemen alışır.

Ancak doğurduğunda yavrular çevreyi tanımak için inmek istediklerinde bir sıkıntı yaşar mıyız? ve çok sıcak olur mu kedi evinin içi yavruların gelişmesi adına bir engel teşkil eder mi?

Böyle bir şey yapıp deneyimleyen, eksilerini ve artılarını yeni nesillere aktarabilecek bir kişi olursa 1 ay sonra doğacak minimallerim müteşekkir olacaktır.

 
Yavrular zorlanır ve ağaçlar kedilerin değil kuşların meskenidir, yani sizin kedi yavrularını sahiplenmeyi öğrenecek, ona yerde bi kuytuluk yapmanız lazım, köpeklerin giremeyeceği bir delik kediye yeter.


  • yaren  (07.09.17 01:16:07) 
kediyi kısırlaştırsanız da sorun toptan çözülse?


  • hipopotamus  (07.09.17 22:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.