[]

Çocukluğunuzda sizde iz bırakan kişiler

Ben Barış Manço diyebilirim. Hala da izi devam ediyor... Ordan oraya dolaşması, ilginç hal ve tavırları bende iz bırakmıştı.. bide şener şen.




 
adile naşit. bendeki izi adile naşit gibi koşmak oldu.


  • evde liyakat kalmamis  (06.09.17 23:58:55) 
Hagi, futbol takipçisi değilim fakat hagiyi hayatta hep idol almıştım birkaç yıl öncesine kadar:)

Disiplinini işine olan saygısını ve azmini örnek almaya çalıştım.

Çok değer verdiğim, çok sevdiğim insanlardan biridir.
  • Fusha  (07.09.17 00:04:28) 
bilgisayar merakından olsa gerek : altan erbulak


  • iron  (07.09.17 00:29:13) 
Kesinlikle Barış Manço. Enerjisine, samimi sevgi dolu haline, tarzına, Yüzüklerine, saçlarına, o sıcacık gülümsemesine, insanlarla iletişimine, bilgisi ve kültürüne, şarkılarına, herşeyine hayrandım, halâ öyledir benim için. Erkek olmadığım halde tarzımı(ve özellikle yüzük ama genel olarak takı hastasıyım), kişiliğimi farkında olmaksızın etkilediğini düşünüyorum. Malesef onun gibi biri bu dünyaya gelmeyecek.


  • mslny  (07.09.17 00:33:53) 
Tom sawyer- seruven ruhuma cok faydasi oldu.
Ince memed- hala iki senede bir doner okurum.

  • a r a m i s  (07.09.17 01:12:58) 
turist ömer ve şarlo. bu iki karakter kişiliğimi de etkilemiştir, ya da belki halihazırda yatkınlığım vardı onlara meylettim küçükken. maradona da önemli bir figürdü çocukluğumda. dünya kupasından ihraç edildiğinde ilk depresyonumu yaşamıştım. prince de fiziksel açıdan büyüleyici geliyordu.


  • misterturist  (07.09.17 01:16:41) 
Burak kut


  • japon askeri  (07.09.17 01:23:20) 
micheal jackson,
metallica
u2
BABAM
  • jamswety  (07.09.17 01:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.