[]

Hepsiburada'da çakma parfüm

Satilir mı?

Satıcı kendisi değil, puanı yüksek ama güvenemiyorum hepsiburada'ya. Kötü yorumları gizliyor deniyordu bi aralar.

Çünkü mesela bu parfüm normal dükkanda 425 TL, duty free'de 87 euro idi. Bu kadar ucuza garip geldi bana.

www.hepsiburada.com

 
ovious, bu aralar acaip laçka kontrolleri hb nin. kaç kere sahte elektronik aldım.
hb komisyonuna bakıyor.

  • binder dandet  (06.09.17 21:39:23) 
yorumlarina baktim biraz gittigidiyorda.

1- uretim yilinin eski olma ihtimali cok yuksek ( etkisini yitirir parfumlar)
2- genel olarak kargoya gec verme durumu var
3- fatura yollamama ihtimali var, bu durumda ne olur ben bilemenko
  • fakyoras  (06.09.17 21:40:27) 
Kontroller konusunda oldukça saçma bir yer hb. 15 gün önce bir ürün aldım satış işlemi gerçekleştikten ve paramı çektikten sonra satıcı elimizde bu ürün yok isterseniz başka çeşidini gönderelim dedi. hayır iptal edelim dedim ancak kargo çıkışı yapıldı gösterildiği için hb hala ürün satışını iptal edip para iademi gerçekleştirmedi. bir daha tövbe, çöp dahi almam herhalde ordan.

ayrıca ne kadar doğru bilmem ama hb duyduğum kadarıyla olumsuz yorumları yayınlamıyormuş. bu da ürün alıp olumsuz şeylerle karşılaşanların hem yaptırımını azaltıyor hem de yeni alacak olanlara yanıltıcı bilgi vermiş oluyor. yerinde olsam hb dan ürün almazdım.
  • sutu seven kamyoncu  (06.09.17 21:44:59) 
aynı parfüm tekin acar'da da hemen hemen aynı fiyat, bence riske girme. www.tekinacar.com.tr


  • lat menat uzza  (06.09.17 22:12:09) 
satılıyor ne yazık ki parfümü güvenilir marka yerlerden almak en doğrusu.


  • mikahakkinen  (06.09.17 23:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.