[]

bizim buzdolabi bozulmus

1 haftadir ev bostu. Geldim sogutmuyor. Normal kat oda sicakliginda. Buz kismi da normal sogukluga kadar inmis. Cozulmus yani her sey.

Arcelik call center i aradim. Servis yonlendirecklermis. Ama hani sadece bugun gelecekler mi dedim. Yarin calisiyorum bugun gelmek zorunda her sey bozuluyo demedim acikcasi. Bi daha aramali miyim bugun icin zorlamak adina. Ne dersiniz.

Bi de ben kasar salam almistim simdi disarda duruyolar onlar. Ne kadar durabilirler. Sicak sonucta hava istanbulda.

Tsk.

 
çok duramazlar, gün içerisinde tüketmeye çalış. servisi de bir daha ara, annemi hastaneye götürücem bana tam saatini söyleyebilir misiniz çok zor durumda kaldım filan uydur bir şeyler.


  • evde liyakat kalmamis  (06.09.17 14:24:43) 
Bozulacak olanları servis gelene kadar ya komşuya rica et dolaba koysun olmuyorsa en azından buz kısmında tut, dışardan serindir. paynir ha deyince bozulmaz da salam hemen bozulur çok durmaz.
salamı yeni mi aldın, yeni almadıysan tüketmeden önce kontrol et iyice. üzeri kaygan kaygan olduysa, bozulmuşur yeme. bir hafta yokmuşsun dolap ne zaman bozuldu bilmiyorsun, şüphelendiklerini direkt at hiç riske girme.
buzluktakileri de yeniden dondurma, pişir ve tüket.

servise bir haftadır evde olmadığını , dolabın ne zamandır çalışmadığını bilemediğini, dolaptakilerin artık dayanacak güçlerinin kalmadığını anlat. öncelik tanırlar muhtemelen.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (06.09.17 14:45:34) 
Motor bozulmus geldiler. 400 tl. Icindeki her sey bozulmus. Bi de eve girmeden ayiptir solemesi 100 tl.alisveris yapmistim. Keske yaksaymisim parayi. Onlar da gitti. Ustune ustluk en asagi cuma aksam gelebilirlermis.


  • brad pitt  (06.09.17 16:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.