[]

Londra'da Kalınacak Yer - YARDIM

Arkadaşlar merhabalar.29 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında Londra için plan yaptık. Eşimi ben ve 20 aylık çocuğumuz var. İlk defa gidiyoruz. Biraz araştırdım şehrin çok fazla merkezi var. 2 günümüz olduğu için merkezi bir yer istiyoruz. SOHO ve Leicester tarafı var, westminster tarafı var, nehrin diğer tarafında da baya yerler var. Günümüz kısıtlı bir türlü lokasyona karar veremiyoruz. Bu konuda bilgi verebilecek olan var mı? Çocukla birlikte nerede kalalım?




 
Merhaba. Benim bir fikrim yok ama facebook'ta interrail turkiye grubuna da sorabilirsiniz burdan bir sey cikmazsa.


  • anarsika  (06.09.17 13:47:15) 
Londra'da gorulecek cok sey var ve sizin gununuz cok cok kisitli. ozellikle cocukla hareket etmeniz biraz daha yavaslayacaktir (onun ihtiyaclari vs.). bu nedenle tavsiyem once nerede kalacaginiza degil, nereleri gormek istediginize karar verin. zaten olan zamanda bir iki muze, bir iki disarda gorulecek yer disinda fazla bir sansiniz olmaz. kesin gitmek istediginiz iki uc yeri secip onlarin etrafinda bir yerde kalin ki bir de trafikte/metroda vakit kaybetmeyin.


  • kassiopeia  (06.09.17 14:05:06) 
Kassiopei+1

Nereleri goreceginize karar verin, ona gore onlara yakin yerde kalin.
Zaten 1 tam gununuz var, pek bir sey yapamazsiniz.
  • kuehles blondes  (06.09.17 14:24:30) 
Camden


  • nıç  (06.09.17 15:45:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.