[]

burçlara inanmak, önyargılar

başlık bulamadım :(

neyse çevremdeki çoğu insan (20li 30lu yaşlardalar) burçlara acayip inanıyor kimle tanışsam bi 'ay ne burcusun' muhabbeti var. burcumu söyleyince ' :/ ' moduna geçip 'bari yükselenin ne?' diyince daha da bi burun kıvırma moduna geçiyorlar. alakasız alakasız hiç beklemediğim insanlar bu kafada. bu denli bir inanç var mı burçlara, insanlara burçlarına göre davranmak falan ne ara bu kadar moda oldu :( ya da cidden dedikleri kadar kötü bir kombinasyona mı sahibim :( sizde veya çevrenizde de durum bu şekilde mi? yani tamam biz de ''ehe ehe başaklar titiz oluyormuş'' falan diyoruz da ötesine geçmiyor geçemiyor yani.


 
burçlara inanıp ciddi şekilde hayatına sokanları ben hayatımdan çıkarıyorum.
öncesinde burç muhabbeti yaparlarsa ben inanmıyorum falan dyorum.

çok fazla o şekilde insana da denk gelmedim.
  • basond  (06.09.17 00:48:19 ~ 00:48:39) 
Cevremde burc muhabbeti yapan ciddi ciddi tek kisi annem. Bi tek ona tahammul edebilirim zaten baskasina i ih.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.09.17 00:48:55) 
Ya bakma sen onlara, burcuna göre moral bulan veya kaybeden insanlar bil ki insan tanımayı bilmeyen insandan haberi olmayan kişilerdir. Burçları bilmekle olmaz o işler. Burçlar birer önyargı haritasıdır. Ciddi miktarda doğru çıkabilse de asla %100 doğru çıkmazlar ve onlara körü körüne bağlanmak da insan aklına yakışmaz. Zayıflar belli ki, he de geç boşver.


  • yaren  (06.09.17 00:49:30) 
bilmem kaç bin km uzakta bulunan takımyıldızlarının insan karakteri üzerine etkisi olduğunu iddia etmek ve bunu savunmak benim için gerizekalılıktır. hele buna bina'en hareketler, tripler içine girmek. kahkaha atıyorum amk.


  • secrexv2  (06.09.17 00:50:23) 
insanlar gerçekten muhabbet edecek bir şey bilmedikleri ve bulamadıkları, burçlar da sallamasyon şeyler olduğu ve ileri uydurmaya da aşırı açık oldukları için bence bu. çocukluktan itibaren de maruz kaldığımız bir şey zaten, herkesin bir fikri var sonuçta. ne lan kombinasyonun, çok merak ettim. akrep terazi misin, olayın ne? ödmfkslfjkmsf.


  • evde liyakat kalmamis  (06.09.17 00:50:28 ~ 00:52:58) 
@evde liyakat kalmamis fsdklgjhsdahaha koç-ikizler


  • shotgunwoman  (06.09.17 00:51:39) 
burcum boğa yükselenim aslan olduğu için inanasım geliyor ama inanamıyorum.

çevremde inanan da inanmayan da var, pek umursadığım bir şey değil, aynı din gibi.
  • Apocalypse  (06.09.17 00:54:56) 
benim çevremde de çoğunluk inanıyor. inanıyor derken çok aşırı bi bağlılığı kastetmiyorum ama en azından reddetmiyorlar. biz de yakın arkadaşlarımla instagramdan vs birkaç astrolog takip edip, yazdıklarına işimize gelirse seviniyor, gelmezse somurtuyoruz falan ama eğlencesine daha çok. yani inanıyoruz evet ama ona göre hareket etmiyoruz. bi insana burcuna göre davranmak ise apayrı bi durummuş, çok saçma tabii ki de.
senin kombinasyonuna da yorum yapayım. ikizler evet benim için de sakınılası burçlardan biri ama severim de bi yandan. insanların koç burçlarına tepkisi ise çekememezlikten genelde. özgüveni yüksek olur vs çünkü. (koç burcu değilim :)

  • bxgx  (06.09.17 01:15:39) 
Ikizler koc da olum grubu gibi bi sey galiba ya shdjdj Saka maka ben inanmiyorum, inananlari da cok ciddiye almiyorum acikcasi, onlar da eglencesine muhabbetini ceviriyolardir diye umuyorum.


  • aferin cok iyi dusunmussun  (06.09.17 01:20:44) 
Ben inanmıyorum bu burç olaylarına. Burcuna göre bir insanın karakteriyle ilgili doğru düzgün tanımadan fikir yürütmek falan çok saçma geliyor. Çevremde de ciddi ciddi inanan bir kişi bile gelmedi düşününce aklıma.


  • ms brownstone  (06.09.17 01:29:24) 
Burçlara inanan insanları otomatik olarak salak kategorisine alıyorum. Bi kere eski işyerinde oturuyoruz, öğle yemeği yeniyor. kızın teki şu burç öyle bu burç böyle diye anlatıyor. Dayanamadım, "ya bu burç olayına ciddi ciddi inanıyo musunuz şimdi" dedim. Kız müthiş bir ciddiyetle suratıma baktı ve "Kuran'da yazıyo" dedi. "Hı öyle mi" dedim yemeğime döndüm ben de djdkslfjjg, seviye bu yani.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (06.09.17 01:49:12) 
tabiki mal bir durum. ama aslan olduğum için he deyip geçiyorum. karlı cıkan benim çünkü. ahsbdhabda


  • twelfth  (06.09.17 09:49:08) 
Etrafimda oyle insan cok az var ama gecen gun hic beklemedigim bir arkadas bana ne burcusun dedi, nasil yani diye sorunca da ciddi ciddi inadigini anladim. Sen ciddi misin yav diye sorunca da dedi ki bilimsel olarak kanitlanmis bir sey bu hic mi arastirmadin sen dedi:D

Kuranda yaziyor falan da hikaye, kuranda da yok oyle bir sey. Kuranda geciyor o yuzden burclar var diyene gerizekali gozuyle bakiyorum. Bilimsel olarak kanitlamis diyene gerizekali bile diyemiyorum zaten.

Insanlarin cogu gerizekalidir zaten. Saka yapmiyorum. Bu burclar olayi sadece bir ornek. Insanlarin cougunun salak oldugunu ortayan bir suru sey bulursun arastirmak istesen. Yani burclara bu kadar inanilmasina fazla sasirmamak lazim.
  • stavro  (06.09.17 12:04:25 ~ 12:06:34) 
valla ciddi ciddi inanan bi çevrem olmadı hiç.


  • kedi kovalayan astronot  (06.09.17 12:09:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.