[]

kimlik yenileme -cahil sorusu-

şimdi benim kimliğimi yenilemem gerekiyor, bu yeni sistem falan gelmiş onu mu kullanmak zorundayım? çünkü kullanamıyorum, randevu alamıyorum demin denedim kasım ayındaki son tıklanabilen tarihe kadar hepsi için uygun değildir diyor.

ben şimdi gitsem eski usül eski kimlik yenileme şeyini yapamaz mıyım nüfus müdürlüğünde? illa randevulu yeni kimlik mi almak zorundayım?


 
randevusuz başvuru alan nüfus müdürlükleri de var ama her şekilde yeni kimliklerden alacaksınız.


  • nrmnm  (06.09.17 00:22:23) 
randevusuz bazı bölgeler alıyor ama yenisini veryor gelmesi uzun sürebiliyor piyango biraz esksinden alayım 5 dk olayı yok


  • basond  (06.09.17 00:24:30) 
istanbul, ankara, izmir için randevu alman gerekiyor, diğer iller randevusuz yapıyor.


  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (06.09.17 00:24:59) 
valla çok yoğun bir bölgede oturuyorum bahçelievler, bakırköy, bağcılar buralarda öyle randevusuz başvuru olacağına dair hiç ümidim yok. napacağım şimdi gidip arnavutköy müdürlüğünde mi şansımı deneyeyim :d

daha randevu bile alamadım, o zaman sorumu güncelleyeyim: yarın bölgemdeki müdürlüğe gitsem oradan garanti randevu alabilir miyim? belki internet sitesi bozuktur ama orada verirler mi acaba? en azından bi randevum olsun. yoksa internetten alamıyorsam oradan da mı alamam, bütün günler dolu olduğu için?

bir de noterde kimliğimi kabul etmediler "kimlik randevusu için sıra beklemeniz gerekmeyecektir" şeklinde bir yazı vardı duvarda, acep doğru mu hatırlıyorum yapmam gereken bi noter işlemim varsa beni böyle araya sokabilirler mi?
  • neseranni  (06.09.17 00:29:29 ~ 00:30:44) 
Sokmazlar sanmam ama noter isin acilse baska noterde deneyebilirsin sansini bazen kimlikteki soguk damga belirginligi azicik gitse risk almamak icin reddedebiliyorlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.09.17 00:45:16) 
Kardeşim eşiyle randevu alıp gitmiş. Bunlar beklerken kavga çıkmış vs, görevli kızıp demiş ki randevusu olmayanı almayacağım, kimlerin randevusu var? Kardeşimin dediğine göre yüzlerce kişiden bu ikisi el kaldırmış sadece. Demem o ki, randevusuz git, erkenden sıraya falan gir, nasılsa raconu.


  • manuel mandalina  (06.09.17 01:19:56) 
Bayram dönüşü Nüfus Müdürlükleri yoğun olmayabilir, gidip bir rica ederseniz belki başvurunuzu alabilirler. Bir de randevu için internet sitesine bakmayın, orada bir telefon numarası var, onu arayıp telefonla randevu alın. Ben telefonla randevu aldığımda bana 1 ay sonrasına randevu verdiler ama internette 2 ay sonrasına bile randevu yoktu.


  • Tutkun  (06.09.17 09:24:54) 
Bursa Osmangazi'de hafta için 8-19, hafta sonu 8-17 arası çalışıyorlardı en son. Kimlik işlemleri için randevu istemiyorlardı. Yoğunluk inanılmaz, ilçe nüfusu milyona yakın.


  • cliquot  (06.09.17 10:06:43 ~ 10:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.