[]

kadın bir erkeği takıntı yapabilir mi?

ya da şöyle sorayım, erkeklerin bir kadına obsessed hale gelmesi kolay bir şey bence. peki aynı şey kadın için de geçerli mi? neticede kadınlar çok daha kolay yeni partner bulabiliyor ülkede, birisinde tutuklu kalması daha güç gibi.




 
bence bu dediğin, kadının erkeği takıntı yapması daha yaygın. takıntının ardında yatan neden başka partner bulamıyor olmak değil.


  • orpheus  (05.09.17 21:07:55 ~ 21:08:33) 
Obsessed değil saplantılı, takıntılı, bağımlı. Cevap: kadın için de geçerli. Şiddet gösteren erkeklerden ayrılmayan kadınların sorunları bu zaten.


  • yaren  (05.09.17 21:08:53) 
saplantının yeni partner bulup bulamama ile herhangi bir ilgisi yoktur +1


  • neyleyim  (05.09.17 21:10:55) 
kalır.


  • blame  (05.09.17 21:14:51) 
Partner bulmakla konunun bir alâkası yok, herkese aynı hisleri besleyemiyorsun sonuçta. Kadının daha masumdur, kendi içinde yaşar takip de eder tabii. erkekte olduğu gibi taciz ve şiddet boyutunda olduğu çok nadirdir, eğer sayko olana rastlamışsa kadın da tehdit eder ve çok ileri gidebilir. Ama genelde canı çok yanıp aldatıldığında bu şekilde gözü döner.


  • mslny  (05.09.17 21:14:52) 
"saplantının yeni partner bulup bulamama ile herhangi bir ilgisi yoktur"

bence var. saplantı derken "ya yıllar önce şöyle bir kız vardı şimdi ne yapıyor acaba"yı kastetmiyorum. takıntı istisnasız her gün aklına onun gelmesidir mesela. her ay partner değiştiren birisinin saplantısı sanaldır, sığdır, yoktur bence.
  • illusive88  (05.09.17 21:15:18) 
Her ay partner değiştiren kafa yapısı zaten bellidir, sadakat gibi bir duygusu da muhtemelen yoktur. Birine takılı kalmak bence iki şekil olur, aşık olduğunda biri ruhsal sıkıntıları olan hastalıklı takıntı yapanlar, ya benim ya toprağın kafası yani. Diğer şekli de ilk defa o kadar güçlü duygular yaşamıştır, hemen arkasını dönüp gidemez, çivi çiviyi Söker kafasında değildir, o yüzden masumdur.


  • mslny  (05.09.17 21:23:11) 
@illusive88
etrafınızdaki kadınları değiştirin.

  • neyleyim  (05.09.17 21:24:58) 
Evet. Hatta kadının takıntı yapanı daha pis bence, canı yanmışsa birazcık hiç acıma duygusu olmuyor her şeyi mübah görüyor.


  • goodz  (05.09.17 21:34:14) 
Evet basima geldi. Tabii yontemleri erkeklerden farkli oluyor ve hic de oyle komik, ihtirasli vs gibi olmuyor turk dizilerinin lanse ettiginin aksine baya les bir durum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.09.17 21:41:42) 
ne yazık ki sağlam takıntılı olanları var
ya unutamıyor ya aklındaki gibi birisini bulamiyor

  • red hot chili  (05.09.17 21:51:28) 
Kadınlar, erkeklerin yaptığı şekilde sosyal açıdan karşı tarafa zararlı bir obsesyona nadiren giriyorlar.

Ama işin kötüsü, kadınlar kendilerine zarar verecek şekilde mental anlamda obsesyon yapıyorlar ve sonraki ilişkilerinde o adamı unutamıyorlar, mutlu olamıyorlar.

Bekaret muhabbetinin nedenlerinden biri de bu. İlk heyecan falan filan..
  • twelfth  (06.09.17 09:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.