[]

bekar erkek ve yemek yapmak

tefal actifry dusunuyorum arkadaslar ne diyorsunuz? bunla cok seyi yapabilir miyim? tavuk-et-balik guzel oluyor mu? bunlari yapsam yeter bile aslinda.




 
Cok arastirdim sordum sorusturdum i ih gerek yok bosver. 2 3 guzel tava alip yemek yapmayi ogren biliyorsan gelistir kendini.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.09.17 15:02:35) 
alüminyum folyo ve fırın poşedi ile yemek yapmayı öğren. balığın ve etin kendi yağı ile.


  • lat menat uzza  (05.09.17 15:05:22) 
1 kaşık yağla 1 kilogram patates sloganı ile patladı gitti. Bizim evde de var ama bekara göre değil bence.


  • goodz  (05.09.17 15:05:53) 
tavuk-et-balığı çok az yağ ile fırında da yapabilirsin. sırf bu üçlü için gereksiz olur. ama patates, biber, patlıcan gibi sebzelerin kızartılması için harika bir şey. sağlığı falan geçtim her kızartmadan sonra batan ocak, yer derdi yok.


  • giovanne  (05.09.17 15:16:30) 
Ben evime sogan sarimsak aycicek yagi ya da yag gibi seyleei sokmuyorum. Kizartma hic pismedi o derece. Actifry dusuk yag orani ile kizartma yapiyor, teoride oldukca guzel ama ben kizartmaya karsiyim.

Bir suredir oldukca saglikli yemekler yapiyorum, mesela tavuk domates, kirmizi fasulye, mantar, kekik yesil biber ile sote yapabilirsin, yarim saatte 2 gubluk yemek. Bunda bazi parametreleri degistirebilirsin, ben tavugu tavada pisiriyorum yagsiz mesela, sogan seviyorsan sogan ekleyebilirain.

Tava yerine genelde firin kullaniyorum, daha pratik.
  • kurnaz  (05.09.17 16:10:53) 
Actifry yemekleri hiç güzel yapmıyor, tadı çok kötü oluyor, kuru oluyor vs. Annem aldı bir kenara atıldı, yılladır kullanılmıyor.
Tavuk-et-balık bunları fırında çok güzel yapabilirsin.

  • peggy  (05.09.17 17:14:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.