[]

en son kendi çapınızda neyi keşfettiniz ya da farkettiniz?

ben şarkıları notalarına uygun bir biçimde söylediğimde beynimden gereksiz düşüncelerin uzaklaştığını keşfettim. birde bir markanın el bezileriyle tüm camları 1 saatte silebildiğimi gördüm.




 
Nemli bir yerde yasarsam kafama sikacagimi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.09.17 23:43:07) 
soğukkanlı olmak önemli, ne zaman elim ayağım dolaşsa batırıyorum.


  • doxanikee  (04.09.17 23:48:35) 
Yıllarca el becerim yok diye kendimi kandırdım durdum. Saçlarını çeşit çeşit örebilen kızlara bakıp bakıp iç geçirdim. Bilhassa balıksırtı örgüye çok özenirdim. Düz örgüyü bile öremediğim halde 29 yaşından sonra azim ettim, onlarca video izledim, gece gündüz alıştırma yaptım ve artık kendi saçımı süper düzgün bir şekilde balıksırtı örebiliyorum! Aslında sandığım kadar da beceriksiz değilmişim, bunu keşfettim.


  • i m cool with that  (04.09.17 23:51:42 ~ 23:53:37) 
Bir şarkıyı ilk nakarattan sonra hemen kapatıp başka bir şey açıyorum. Sıkılıyorum. İkinci dönüşü gereksiz buluyorum.


  • korben dallas  (04.09.17 23:52:18) 
bu gün 1:20.999 şeklinde bir süreyi excelde dümdüz saniyeye çevirmeyi öğrendim ve bundan tatmin oldum.


  • rain when i die  (04.09.17 23:58:47) 
GTA V'de Trevor diye bir güzellik keşfettim.


  • empty man  (05.09.17 00:07:50) 
ben şu an itibariyle ifla olmaz bir aptal olduğumu keşfettim....


  • AlsterWasser  (05.09.17 00:21:15) 
Mağaza hediye kartı şeklinde verilen hediyelerin umursamazlık içerdiğini farkettim.

Sevmediğin gıcık olduğun birine kaktüs hediye edebilirsin aynı zamanda. Verirken de al ilgilenmene gerek yok ölmüyor sen ilgilenmeyince dersen tam olur.

Bir de dünya Türkiye'den ibaret değil yakın zamanda bunu bilsem de pekiştirdim kafamda.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.09.17 00:28:20) 
GoT diye bir dizi keşfettim, süfer. Şaka bir yana da inatla izlemiyordum, Got ile ilgisi yok, zaten bir şeyler izleyemezdim. Şimdi kendi tabirimle dizi izleyecek kadar düştüm. Yaya yaya 3 haftada bitirdim. Şimdi ne yapacaksam?


  • fallopian  (05.09.17 00:38:40) 
Hangi marka cam bezi ?


  • fasulyek  (05.09.17 00:47:01) 
bak buna yazarım.

bir hafta kadar önce herşeyin yolunda olduğu bir akşam geçirdiğimi düşünmüştüm. şehir ışıklarına bakarak sabaha kadar içtim. sapıtan vs olmamıştı. güzel bir geceydi.

eski erkek arkadaşıma mesaj atmışım. şarjım bitmiş. şarj kablosunu arabada unutmuşum. sabah işe geçtim vs. hala herşey iyi. sadece manen yorgunum ama bk gibi yorgunum.. gece bütün hayatım gözlerimin önünden geçmiş. kolay şeyler yaşamadım hayatımda. hepsinin verdiği manen bir yorgunluk var.

saatlerdir kapalı kalmış. telefonumu açtım. gelen mesajı okuduğum anda gözyaşlarına boğuldum. istemsiz. herşey istemsiz. tutamıyorum. pek öyle biri olduğum söylenemez. hayatımdaki nadir anlardandı.

neyse. bütün gün bok gibi geçirdim. gözlerim doluyor fln durup dururken. tam biri ile konuşuyorum gözlerim doluyor, lan birden sesim titriyor. sanki bütün hayatım bir gecede batmış gibi.

bütün gün odamda oturduktan sonra saatler sonra büyük bir aydınlanma yaşadım.
geceden beri hayatımda yaprak bile kımıldamamıştı. bir karınca kdr bile birşey değişmemişti. hala herşey yerindeydi. planlarım duruyordu. yapılmışlar hayatımdaydı.

lan dedim; saatlerce düşünüyorsun. hayatında bir yaprak kımıldatabildi mi yaptıkları. tek bir şeyi yerinden değiştirebildi mi. hayııır. koca bir hayır.

gittim güzel bir duş aldım. süslendim hiçbirşey olmamışcasına müdür odama döndüm. Ve bir daha hiç kimse için üzülemeyeceğimi anladım.
  • mobydick  (05.09.17 01:19:50 ~ 01:20:07) 
bütün sayıların basamaklarının çarpımı sayının kendisinden küçük veya eşit. tek haneli sayılarda sayının basamaklarının çarpımı sayının kendisine eşit, diğer bütün sayılarda sayının basamaklarının çarpımı sayının kendisinden küçük.


  • nickini degistiren yazar  (05.09.17 11:14:32) 
tayt çok rahat bi tekstil ürünüymüş. bisiklet almasak haberimiz olmayacak. ayrıca mtb ile kendini dağa taşa vurmak bambaşka bi olay.


  • hasmetizm 2046  (05.09.17 11:44:21) 
kınadığım her şeyin başıma geldiğini, hiç sektirmiyor.

ne kadar üzgün olursan ol, dünya dönmesini durdurmuyor senin için. ama yine de açık bir gökyüzünde bulutların ağır ağır akışını izlemek muhteşem.
  • runagain  (05.09.17 13:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.