[]

erkek arkadas dogumgünü hediyesi, aktivitesi

cok sorulmuştur belki ama ben de sorayım, birlikte haftasonu tatili mi yapsak ya da bir günlük biryere mi kacsak, ya da hediye olarak ne alabilirim? neler önerirsiniz? istanbuldayız

dogumgünü cumartesi gününe geliyor


 
Akıllı saat/bileklik


  • giovanne  (04.09.17 22:15:24) 
birlikte geçiremediğiniz her doğum günü için küçük küçük kaç yılsa o kadar hediye..


  • mehmed resad  (04.09.17 22:18:50) 
birlikte kaçalım da nereye kacalım,


  • balpolen  (04.09.17 22:27:29) 
maşukiye olabilir aslında. hafif hafif yapraklar da dökülmeye başlamıştır, romantik her yer yeşil, kahverengi, her yer doğa, temiz hava.. alabalık ve köftesi meşhur, güzel bi yemek. dereler falan var, tuvaleti bile yemyeşil ağaçlı derelere bakıyor, öyle bi yer:) ben çok severim, siz de bi bakın.

neresinde bilmiyorum ama bungalovlar da varmış, ayrıca kalmak isterseniz. sabah doğa yürüyüşü falan yaparsınız, harika bi doğum günü hediyesi de olur ayrıca.
  • mehmed resad  (04.09.17 23:32:59 ~ 23:33:52) 
İznik askania da bir şeçenek olabilir.


  • wasmashing  (04.09.17 23:49:55) 
evde oturun. yemek yap, çay demle, meyve soy. tatili, kaçağı erkek arkadaşı ile de yapar oğlan. ama evde uslu uslu oturun. evlilik dışı cinsel ilişkiden tamamen uzak kalasınız.


  • secrexv2  (05.09.17 01:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.