[]

uzun yolda yaşadığım psychedelic olay

arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce hala anlam yükleyemediğim bir olay yaşadım..

şöyle ki 2 hafta önce 3 günlüğüne istanbula gidip geldim. baya içmeli sıçmalı uykusuz geçen bir 3 günün ardından ankara'ya dönmek üzere otobüse bindim. neyse yolda bi hatun tanıştı benimle daha doğrusu tanışmadan sohbet etmeye başladı. hiç hoşlanmam aslında bu otobüste tanışıp sohbet etmeye çalışanlardan ama sesimi çıkarmadım işte kaç yaşındasın ne iş yapıyosun vs vs öyle sordukça cevap verdim. neyse mola verdi otobüs. klimasında bi sıkıntı çıktığı için de uzun verdi molayı. molada da bu kadın geldi yanıma oturdu, ben sigara içiyordum 2 de çay söyledik. neyse çayları içtik hesabı ödeyecez garson geldi işte ben direkt çıkardım parayı kadın da ''shotgun dur olmaz öyle şey ben vereyim ben büyüğünüm'' gibi bir şey dedi. ben de 'hassktr ben adımı söylememiştim bu kadın adımı nereden biliyor' oldum. adımı söylemedim ama adımla hitap etti. ya da ben başka kelimeyi adım sandım ya da daha önce adımı söyledim ama cidden hatırlamıyorum.. böyle bi olay yaşadım da hala anlam veremiyorum. yorgunluktan bana mı öyle geldi yoksa bunlar amerikanın oyunları mı ne diyosunuz ;_;


 
Söylemişsindir bence, o yorgunlukla farkında değilsindir. Ki tanışmaları malum isim söyleme ile başlar. Yoksa da bilette adini görmüş olabilir ya da sen biriyle mesajlasiyosundur ordan biri şatgan yazmıştır vs ordan görmüştür.


  • elorelia  (04.09.17 19:13:40) 
ya ama şöyle ben adımı söylesem onunkini de sorardım(en azından ayıp olmasın diye) ve ben onun adını bilmiyordum..


  • shotgunwoman  (04.09.17 19:14:31) 
"baya içmeli sıçmalı uykusuz geçen bir 3 günün ardından..."

cevap burda evet soylemissin..
  • AlsterWasser  (04.09.17 19:15:36) 
-sen adini soylemissindir o da soylemistir ama bu olayi adiyla beraber unutmussundur. (ben olsaydim bu en olasi senaryo olurdu)

-biletten gormustur.

-kadin uc gozlu karga da olabilir belki.
  • fakyoras  (04.09.17 19:20:18 ~ 19:20:33) 
bu diyaloğu tek gözün kapalı yaşadın diye tahmin ediyorum.
söylemişsindir adını. gadın istediği bilgiyi hissettirmeden almış

  • cay koy geliyorum  (04.09.17 19:56:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.