[]

Kapadokya'da eylül sonu kalacak yer önerisi?? Ve ekstra balon sorusu

Selam romantikler,

Eylül sonu sevgiliyle gidilecek güzel otel tavsiyeniz var mı?

Balon işini falan nasıl yapalım? Püf noktası var mı? Kazıklanmamak için ?

Teşekkür ederim.

 
Göreme bölgesinde kalmanızı tavsiye ederim, bütçenizi bilmiyorum ama Kelebek Cave Otel, Travellers Cave Otel tavsiye edebileceğim yerlerden.

Balon konusunda gelince rüzgarlı bir gün uçmanızı tavsiye ederim, iki kere balon turuna katıldım, bir tanesinde sadece yukarı çıktık, tepeden aşağıyı seyrettik, o gün rüzgar yoktu, ikinci seferinde vadilerin üzerinden süzüldük, çok hoş bir deneyimdi. Butterfly Ballons'dan Halil Kaptan'ı tavsiye ederim, pilottan pilota da değişebiliyormuş deneyim.

Yağmurlu ya da kötü havalarda balon turları iptal oluyor, ertesi gün iptal olan rezervasyonlarla birlikte yenileri de havalanınca gökyüzünü seyretmek çok eğlenceli oluyor.
  •   (04.09.17 16:42:44) 
Otel için bütçe limitin yok diye anladım. Museum hotel'de kalın, bir kez daha birbirinize aşık olursunuz. Çeşmesinden şarap akan oda seçin tabi. Ayrıca Museum otel'in terasından gün doğumu ve sabahları balon şovunu izleyebilirsiniz. (Reklam yapıyor gibi olmuşum ama burda kaldığım için öneriyorum)

Biz gittiğimizde balona binmemiştik biraz gereksiz geldi açıkçası ama fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynıdır. Farklı firmalar işletse de tek fiyat uygularlar diye düşünüyorum. Yanılıyorsam biri düzeltsin beni.
  • gkn  (04.09.17 17:09:40) 
Ben geçen sene Sacred House'da kalmıştım. Her şeyiyle güzeldi. Diğer yazılan oteller gibi hepsi benzer konseptte. Balon için Euro ile uçuk bir fiyat söylenince vazgeçmiştik.


  • reactionic  (04.09.17 17:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.