[]

Favladiginiz entryi şukuluyor musunuz?

Selam,

Şukulamanin ekşicesi aklima gelmedi :(

Begendiginiz entryi +liyor musunuz? Yoksa sadece favlara mi atiyorsunuz?

Dun bi entrym 100kusur favlanmis ama karma sadece 1 oynamis :D 60i çaylak desek kalan 40tan biri mi oylamis sadece demek bu? ( dun hic - almadigimi farzedersek)

Tesekkurler,

 
şukulamanın ekşicesi de şululamak galiba?!

çaylak oyları etkilemiyor, belki onun da etkisiyle öyle olmuş olabilir.

ben çok çok beğenirsem, ya şurda dursun sonra da bakayım dersem -ki henüz hiç baktığım olmadı- sadece onları fav'a atarım, beğendiklerimi de şukularım.
  • mehmed resad  (04.09.17 12:14:09 ~ 12:14:15) 
Eskiler + oy verir, sonra tekrar bakarım derse fava atar. Yeniler favlar başka bişe yapmaz. Oy vermeyi bilmiyorlar twitter'dan dolayı sanırım


  • hasmetizm 2046  (04.09.17 12:23:51) 
@hasmetizm ben de normalde oyle yapiyorum, demek yenilermis beni sasirtan :D


  • fakyoras  (04.09.17 12:25:16) 
Şuku ekşi tabiri zaten.
Beğendiklerimi şukularım, sonra gerekecekse favlarım, "sonra okuyayım ben bunu" dediklerimin şukusunu sonraya bırakırım.

Karma direkt sana verilen oylara bağlı olmuyor sözlüğün genelindeki oylamaya bağlı oluyor. Aylarca yazmadığım halde haftanın dikkat çekeni olmadığı durumlarda bile karma değişiyor veya tam tersi durumlarda sabit kalabiliyor. Hatta karmam düşünce "gündeme bi bakayım güzel şeyler yazılmış olabilir" dediğim bile oldu benim.

edit: evet, bos gezenin bos ustası'nın dediği gibi şuku değil şukela ekşi terimi. şuku sonradan söylenmeye başlandı demek inciden gelmiş.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.09.17 12:38:32 ~ 15:19:34) 
Okuyup beğendiysem;
Önce favori sonra beğeni.
Uzunsa okuyacak zamanım yoksa;
Önce favori. Güzelse beğeni, güzel değilse favoriden çıkarma.
  • mutekebbir  (04.09.17 13:02:52) 
Şükela onun orijinali. İnci sözlükte şuku oldu. Yeniler pek bilmez.
Ben şukularım veya eksilerim ama eğer tekrar okunacak veya efsane bir entry ise favlarım oyladıktan sonra.

  • bos gezenin bos ustasi  (04.09.17 13:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.