[]

yorgunum'a ne oldu?

duyuruda sorulanlara güzelce cevap veren, son derece çalışkan efendi biriydi. giderek saçmalaşan ve bitmek bilmeyen soruları ile duyuru trollune dönmeye başladı.
bu arkadaşa ne oldu?



 
Hesabını satmış.


  • diffarentiationation  (03.09.17 22:24:31) 
arkadaşlar beslediler.


  • AlsterWasser  (03.09.17 22:25:10) 
Durduk yere özel mesajla ana avrat söven yıkık arkadaştan bahsediyorsan umarım bir an önce elim bir kaza ile can verir :) aynı şekilde bir kadın arkadaşa da küfür etmişti durduk yere. O kaza haberini sabırsızlıkla bekliyorum :)


  • Tears of Devil  (03.09.17 22:26:54) 
bu adamın içinde çok ilginç ve gereksiz bir nefret var. sanki ancak burada dışarı kusabiliyor. bir gece birisi dışarı çıkarıp içirse, içini dökse rahatlayacak gibi ama fanatizme de çok yatkın. mantıktan da uzak sanıyorum.


  • rahip janick  (03.09.17 22:31:45) 
Besleyenler sagolsun +1

Ayrica 2 ay once falan da birine ozelden sovmustu simdi herkese duz gidiyor. Isin ilginci ben kufure guler gecerim normalde de asiri seksist kufurler ediyor. Hasta ruhlu biri.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.09.17 22:38:24) 
Eski halini bilmiyorum ama hakikaten özelden sövmeyi hobi edinmiş galiba arkadaş.

Ayrıca bi 20 kişi toplansaydık arkadaş bir daha uğramayacaktı buralara.

Mobilden giriyorum ne demek istediğim"15 kişi kaldı" başlıklı sorumdan anlaşılır:)
  • mezarkabul  (03.09.17 22:40:58) 
Ola ki zirve mirve birşey olur da denk getirirsem çok güzel fantezilerim var kendisiyle. Sabah 9 akşam 5 kurumsal dayak atabilen, bunu yaparken yormayan ve yorulmayan bir kişiliğim var. Tatlı tatlı bakacaktır tadıma ^^ tadım güzeldir, muck.


  • Tears of Devil  (04.09.17 01:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.