[]

Joomla dizin taşıdıktan sonra hiçbir düzenleme yapamıyorum?

Joomla'yı farklı bir dizine taşıdım sonra config dosyasını düzenledim. Tüm site sorunuz olarak çalışıyor. Ancak hiçbir içeriği düzenleyemiyorum ve yaptığım değişiklikleri kaydedemiyorum. Editör çalışmıyor HTML olarak görüntüleniyor. HTML üzerinde yaptığım değişikliklerde de kaydetme yapamıyorum.


Ekte görüntü mevcut.
img651.imageshack.us

 
configuration.php yi root olarak değiştirdiğinizi varsayarak; belki taşıdığınız dizinde normal kullanıcıların yazma hakkı yoktur diyebilirim.


  • quanta  (26.01.10 21:56:04 ~ 21:56:35) 
folder ve file permissionları kontrol edin. panel'den help/system info oradan bakabilirsiniz. hepsinin writable olması lazım.


  • darknum  (27.01.10 02:18:18) 
screenshottan editörün aktif olmadığı anlaşılıyor. administrator ekranından genel yapılandırmada hangi editörün aktif olduğuna bakın. tinymce, jce ya da farklı bir editör yüklediyseniz. belki de düzenleyici yok olarak seçilmiş olabilir.

diğer bir seçenekte giriş yaptığınız kullanıcının kullanıcı detayına bakın kullanıcı yöneticisinden. ordan da o kullanıcının hangi editörü kullanmak istiyorsa onu seçmesine izin verilen bir select var. belki de orda düzenleyici yok olarak işaretlenmiş olabilir.

son olarak eklentiler de editör plugini deaktif edilmiş olabilir ya da db/konfigrasyon taşındığı için silinmiş olabilir, baştan yüklemeniz gerekebilir.
  • phonex  (27.01.10 04:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.