[]

ihlas cemaati sorusu

ihlas cemaati eski seyhlerinin olumunden sonra oglu mucahit orenin nasil modern bir kadinla evlenmesine izin vermisler ?

ikinci sorum da bu cemaatin lideri kim su an ? enver oren oldu, oglunun modern bir esi var, e peki kim rahim er falan mi ? lider kim ?


 
Böyle bir cemaat mi vardı?


  • brnbrs  (03.09.17 18:20:10) 
Şeyh? Sanırım fazla bilginiz yok kendileriyle ilgili, çünkü cemaatleri azçok tanıyan ilgili çoğu kişi bilir ki cemaat dediğiniz ihlas camiasındaki kişilerde ben hocayım iddiasında olan hiç kimse olmadığı için diğer biz şuncuyuz buncuyuzculardan ayrılır. İllâ vekil diyorsanız Enver beyden sonra oğlu işlerini yürütmeye devam etmekte ve hocalarını, Enver beyi, sevenler elbette Mücahit beyi de sevmektedir. Kendisinin şeyhlik vs öyle bir iddiası zaten asla yoktur. Diğer yazdığınız isim veya başka biri de lider falan değildir. Ayrıca eşinin modern(!) olup olmaması da kimseyi ilgilendirmiyor elbette.


  • mslny  (03.09.17 18:44:23) 
bu cemaat mi, topluluk mu pek bilmiyorum ama enver ören dediğiniz kişi seda sayan gibi o an tgrt'de program yapan kadınların kafasından aşağıya gül döken kişi değil mi?

uzaktan bakınca pek modern kadınlarla ilgili sıkıntısı varmış gibi gözükmüyordu. seda sayan - modernizm elbette tartışmaya müsait konular.
  • lat menat uzza  (03.09.17 18:52:07) 
yurtlarında ve ihlas pazarlamalarında çok muhafazakarlardır. yurtta kalan öğrenciler sabah namazına kaldırılır falan... ama büyükler daha imtiyazlıdır tabii ki. kim sorgulayacak, düşünecek, eleştirecek? this is sparta! (mı?)


  • runagain  (04.09.17 04:55:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.