[]

Duyuruya blocklama gelsin

Amk 2 3 kişi it gibi konu spamlıyor. Mallar listesini kullanışlı bir hale getir compucüğüm. Duyuru ve sorularını görmeyelim




 
compu'nun duyuruyu umursadigi mi var. 4 yildir 'yakinda' yapilacak duzenlemeler. hala mobilden mesaj atamiyoruz. moderasyon sikintisi ozellikle chat kisminda had safhada.

reklamlarla ilgileniyorlar ama, aramizda 3-5 lira toplar verirsek belki ciddiye alir.
  • icim urperiyor  (03.09.17 14:19:31) 
Onemli bir konu acilirsa yorum yazana kadar ikinci sayfaya dusuyor. Belki gunluk sinirlama getirilebilir ornegin 3.


  • Traveller  (03.09.17 14:29:30) 
@vegas

sen mobilden mesaj atabiliyor musun birine? atabiliyorsan evet sikinti bizde, atamiyorsan duyuruda.
  • icim urperiyor  (03.09.17 14:31:53) 
Gunluk sinirlamaya katilmiyorum ben cunku bazen gunlerce veya daha fazla duyuru acmiyorsun sonra denk geliyor bir suru sey sorman gerekiyor. Bence modlar inisiyatif almali bu konuda. Ayrica sana sonuna kadar katiliyorum trolluge falan da karsi degilim de yapilacaksa da nadir yapilmali bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.09.17 14:32:25) 
gizleme olabilir evet. ya da ana sayfada görmek istediğimizkonu başlıklarını seçme şansmımz olursa iyi olabilir.


  • supergirl  (03.09.17 15:06:03) 
Chrome için ignore eklentisi var ama bulamadım şu an. Mağazada arat istersen.


  • Adramelekhh  (03.09.17 15:06:21) 
duyuruyla ilgili yapilan istekleri ve sikayetleri cogu zaman gereksiz ve abartili bulurum. bazilari siteyi amacindan cikarip sosyal medya sitesine dondurme amacli hatta ama hakikaten su mobilde mesaj atma olayi ve fotograflari gorme olayi bi gelistirilse super olur ya. herkes mobil artik.


  • baldur2  (03.09.17 16:10:38) 
günlük sınırlamaya ben de katılmıyorum. 5 gündür hiçbi şey atmadım 1 günde 3 soru sormam gerekti mesela. ama tabii ard arda 6-7 tane açanlar falan varsa sınır olmaması saçma olur.


  • oddyseus  (03.09.17 16:31:58) 
bence duyuru tiplerinden "duyuru" kaldırılsa süper olur. karşılık almadan laf sokma ya da kişilerin kendi düşüncelerini/beslenme şekillerini/inanışlarını/ideolojilerini birinin gırtlağından aşağı zorlamaktan başka bir şey için kullanıldığını çok nadir görüyorum. başkası için "beni engelledin ama hede hödö" diye duyuru açan bile var. resmen çöplük.

Önemli konunun 2. sayfaya düşmesi sıkıntısında katılıyorum ama günlük sınırlama değil de "gündem" sıralaması ya da bazı spamcıları engelleme olabilir. Anahtar kelime üzerinden engelleme de güzel olur aslında. Onunla burası ilgilenmez, eklenti yapılır belki ekşi sözlük'teki gibi ama her ifşa zamanı açılan "ifşa yapanların asıl amacı?/neden ifşa yapıyorsunuz?" ve haftalık dozajlı gelen "her yıl x tane hayvan kölemiz oluyor" tipi şeyleri otomatik olarak engelleyip geçmek çok güzel olur bence.

Evet, duyuruya ya da cevaba mesaj atılamıyor mobildeyken.
  • nawar  (03.09.17 16:38:05) 
chrome.google.com

şöyle bir eklenti var. kullanan varsa eğer güvenilirliği konusunda bilgilendirsin bizi, güvenilirse rahatlarız azcık.
  • i drive the hearse  (03.09.17 18:10:37) 
kesinlikle mallar listesi daha çok kullanışlı olmalı 2 3 kişi it gibi havadan sudan başlıklar açıyor, canım sıkılıyor, ne zıkkımlanayım, nerede eğleneyim gibi... ama düzelmez amk!!!!


  • yorgunum  (08.09.17 02:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.