[]

Kadıköy Özgürlük Parkı'ndaki Kedilerin Acil Yardıma İhtiyacı Var!

Kadıköy Özgürlük Parkı'nda bırakılan/terk edilen sayısız yavru ve yetişkin kedi bulunuyor. Yavruların kimi bir avuç kadar, bazıları da hastalıkla boğuşuyor. Anne olup yavrusuyla yaşamaya çalışan da var. Bulundukları ortam sağlıksız ve hasta kedilerin sağlıklı kedilerle bir arada yaşaması, bulaşıcı hastalıkların hızla yayılmasına yol açıyor. Her gün yavrulardan bazıları ölüyor. Gönüllü olarak çalışan bir avuç hayvanseveriz, ve bazen çaresiz kalıyoruz. Onlara yuva bulabilmek en büyük hedefimiz; ancak bu süreçte bakımlarını ve tedavi masraflarını karşılayabilmek için gönüllülerin desteğine ihtiyaç var.

Parktaki kedilerle ilgili güncel paylaşımlara ve fotoğraflara aşağıdaki Instagram hesabından ulaşabilirsiniz:

www.instagram.com

İletişim bilgileri:

Ceren Erkan
0-533-429-9442.

Lütfen bu paylaşımı ilgilenebileceğini düşündüğünüz insanlara da ulaştırın.

 
hayvanların kısırlaştırılması ve böylece sorunun daha da büyümemesi elbette daha iyi bir çözüm. öte yandan, şu an sağlık durumu oldukça ciddi olan birçok hayvandan bahsediyoruz; bu hayvanların kısırlaştırma gibi ciddi bir operasyondan önce daha iyi koşullarda bakılmaları ve iyileşmeleri şart. gönüllülerden edindiğim bilgilere göre, belediyenin bu konuda herhangi bir somut çabası/yardımı söz konusu değil. ayrıca, çevredeki insanların kirlilik vb. nedenlerden dolayı kedilerden şikayetçi olması da bir diğer sorun.

son olarak, hayvanların kısıtlanmış bir fiziksel çevrede rahat edemeyeceği ve mutlu olamayacağı hakkındaki yorumunuz doğru olsa da, bu paylaşımın birincil amacının hayvanların fiziksel rahatsızlıklarını ortadan kaldırarak, hayatta kalmalarına yardımcı olmak olduğunu hatırlatmak isterim.
  • courageux13  (03.09.17 15:54:40 ~ 15:57:30) 
sokak hayvanlarının ortalama ömrünün 3 yıl olduğunu bilmeden insanlar belki iyi niyetle ama böyle konuşunca sinir oluyorum. sokakta yaşamaktan daha mutlular evet fotoğraflardan belli zaten değil mi?...


  • su nanesi  (05.09.17 16:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.