[]

10mbps upload

Uydunet'ten 10mbpsl hızında upload paketi aldım biraz önce ama upload hızım 4.1 mbps veriyor sadece. Zaten normal paketsiz upload hızım 4.0 mbps'ti. Sinyal değelerini bugün bi ekip gelip kontrol etmişti. Sistemde de bir sorun gözükmüyor. Modemin de kapasitesi var. Sorun ne olabilir? Neden full hıza çıkamıyorum?




 
mesaj geliyor paket aktif olunca, bazen 15-20 dkyı bulabiliyor


  • passion rules the game  (03.09.17 00:46:21) 
Hocam mesaj gelmedi ama 40 dk falan oldu artık aktif olmuştur diye düşünmüştüm.


  • oddyseus  (03.09.17 00:52:53) 
webden üye girişi yapınca da paketler maketler bir yerde yazıyor aktif olup olmadığı, yeni tasarımda nerede bilmiyorum da bir menünün içindeydi


  • passion rules the game  (03.09.17 00:54:07) 
şu an site göçmüş ama aktif olduğuna eminim. bi 10dk önce ışıklar maviye döndü yeşil oldu. Ne zaman paket eklesem hep onu yapıyodu aktif olduğunda. Şu an testte 4.22 mbps verdi upload zaten. Normalde 3.8'in üstüne asla çıkmıyordu.


  • oddyseus  (03.09.17 00:56:22) 
aradım şu an paketimin aktif gözüktüğünü söylediler ama sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorlar. 30dk sonra tekrar aramamı söylediler. böyle bi durumda ücretsiz olarak iade ederler diye umuyorum paketi?


  • oddyseus  (03.09.17 01:06:21) 
çözerler diye tahmin ediyorum gelişmeleri yazarsan seviniriz


  • gozu acik sevisen yahudi  (03.09.17 13:27:15) 
@gasy, www.eksiduyuru.com

burada güncelledim. hiçbi şeyi çözmediler. kendi kendime arttırdım hızı upload testi yaparak şaka gibi. sadece bu site üzerinde değil. dosya yükleme hızları da bu linkteki hızlarla doğru orantılı arttı.
  • oddyseus  (03.09.17 16:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.