[]

elektrik faturası ek tahakkuk bedeli

merhaba,
bu ay 600 küsur liralık bir fatura gelmesiyle dumura uğradık. sanırım geçen sene birkaç ay bozuk olan saat yüzünden geldi. bunun sorumlusu biz değiliz ki bunu ödeyeceğiz? hepsini birden nasıl isteyebilirler? ödemezsek nolur?
teşekkür ederim...


 
kullanım ortalamasına göre geçirirler. ben tüketici hakem heyeti ile konuştuğumda, sözleşmelerde ve mevzuatta yeri var, ödeyin demişlerdi.


  • cursor  (03.09.17 02:35:54 ~ 02:36:16) 
Yeni türkiye'de hiç bir (sıradan) vatandaş hiç bir kuruma karşı haklı ve alacaklı olamaz. istersen test et.


  • olivia  (03.09.17 04:19:08) 
o.cocugu ev sahibi yuzunden ablamin basina gelmisti sirnakta. herifler saati bozmuslar, bizimkilerin tabi haberi yok. bir tek bize de olmadi hatta ust komsu polise de ayni sekilde olmustu. 1500er lira ceza hem biz odedik hem de polis. tabi ev sahibi olani biteni bilmesine ragmen sesini cikarmadi. allah yanina birakmadi tabi, en son olan operasyonlarda evini terk etmek zorunda kalmis hem de evi soyulmus, bayaga bir ev harabeye donmus..bazen kiziyorum bu operasyonlara, bazen de gedigine oturtuyorlar.

bu gibi durumlarda elektrik sirketi aslinda sizin sucsuz oldugunuzu bal gibi biliyor, ama elektrik ozellestirildigi icin (thanks to basimizdakiler..), sirket daha fazla para kazanmak icin saga sola boyle cezalar yaziyor. maksat kese doldurmak. ev sahibine bastirin o odesin.
  • ubi dubium ibi libertas  (03.09.17 07:53:31 ~ 07:54:17) 
@ubi ev bizim. 1500 lira nasıl bir insafsızlıktır bu arada...

peki kabullendik diyelim ki yazılanlara göre başka seçenek görünmüyor, taksit olur mu konuşsak? imkanı yok çıkmayacak şimdi bu para. kaç ay bekler veya...

öf içim acıdı yemin ediyorum ne biçim kazıklıyorlar bu milleti!
  • not dark yet  (03.09.17 09:40:47 ~ 09:43:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.