[]

tatile nereye gideyim

ayın 11'i gibi giderim muhtemelen. ya yalnız olacağım ya 2 kişi olacağız. 4 gün civarı kalacağım, kalırken çok da sıkılmayacağım bir yer(datça, marmaris, fethiye vs.) ve kalacak f/p açısından iyi pansiyon, apart, bungalov vs. önerilerinizi bekliyorum. çok kararsızım nereye gideceğime karar veremedim açıkçası.

datça'yı merak ediyorum. nasıl oralar sıkılır mıyım?


 
Datça'da merkezden ziyade büklerden (palamutbükü, ovabük, hayıtbükü vs) yer ayarlamanız mantıklı olur. Yolları çok virajlı genel olarak. Marmaristen sonra 1 saat kadar sürüyor yaklaşık. Eski datça, Knidos, yukarıda saydığım bükler görülesi yerler. Denizi güzel,temiz. Misal; ovabükünde karetta karettaya denk geldim denizde, ilginç bir tecrübeydi benim için. Gece hayatı yok, turist yok öyle takılıyorsun. Arabanız yoksa ulaşım tam bir işkence olabilir.

Marmaris'te içmeler'de dolu yer var pansiyon tarzı. Gerçi 11'i de sezon sonu gibi oluyor merkezde de uygun yerler vardır eminim. Fethiye'yi bilmiyorum hiç.
  • orion  (03.09.17 01:22:58 ~ 01:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.