[]

dc evreni geeklerine soru

joker filmi çekmeye karar vermiş warner bros hatta dicaprio'yu istiyolarmış joker olarak falan. tamam iyi güzel de "joker filmi" mevzusuna takıldım ben. joker varsa onu durdurmaya çalışan bi batman olmaz mı, e batman olursa da ona joker filmş denmez batman filmi ya da en azından batman-joker filmi falan denmez mi? joker'in batmansiz bir hikayesi olabilir mi yani?




 
O film DC'nin sinematik evreninde olmayacak, öyle olunca istedikleri gibi kurgulayabilirler Batman'in olması şart değil.


  • angelus  (02.09.17 14:11:28) 
@angelus dc'nin sinematik evreninde olmayacağını biliyorum ama çizgi romanı temel alıyor bütün filmlerin hikayeleri daha hiç senaristlerin kendi kafasına göre hikaye ürettiği yok diye biliyorum, joker'in olup batman'in olmadığı bir hikaye var mı diye sormak istedim. eğer yoksa ve böyle yeni bi hikaye üreticeklerse baştan saçma olur proje zaten batman'i ölü mü göstericekler emekli mi ya da joker gotham dışına çıkıcak batman da sallamıycak mı öyle olunca, nasıl olabilir batmansiz joker?


  • semaforo de medianoche  (02.09.17 15:17:33 ~ 15:32:27) 
Joker'in Batman'den bağımsız 30 yıllık bir geçmişi var, Joker yetmişli yıllarda Batman'in başdüşmanı oldu, onun öncesinde kendi ayrı hikayeleri var.


  • angelus  (02.09.17 15:41:07) 
zaten filmin origin hikayesi olacağı söyleniyor. yani ortada daha batman falan olmayacak. nasıl joker olduğunu gösterecekler.


  • rotten head  (02.09.17 16:19:42) 
origin hikayesini biliyorum ama onun da tek başına işlenmesi sinema için zayıf kalır diye düşünmüştüm killing joke'taki gibi flashback şeklinde işlenebilir diye düşündüm öyle açıklama varsa biraz daha detaylı yapıcaklar demektir o zaman teşekkürler cevaplar için


  • semaforo de medianoche  (02.09.17 16:48:46) 
Gülen Adam diye bir one shot hikaye var dc evreninde. Hafiften bir Joker Begins vari bir roman. Onu incelemenizi tavsiye ederim, aradığınız sorulara cevap olacaktır.


  • kaledekiyalnizlik  (03.09.17 10:21:50) 
ben size katılıyorum joker ile batman bir madeni paranın iki ayrı yüzü. biri olmazsa diğeri olmaz. nasıl tek bir film yapacaklar bilmiyorum. ancak filmin arkasındaki isimler scorsese olunca merak ettim. bekliyrumm.


  • charlotte blanc  (03.09.17 12:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.