[]

cs:go'nun suyu çıktı mı?

entry'leri okuyorum da, herkes bi bıkmış, soğumuş. hileler, küçük çocuklar oyunu mahvediyor falan demişler. siz ne düşünüyorsunuz, bi almak istiyordum ama ://




 
Daha once hic oynamadiysan gayet zevk alarak oynarsin. Onu diyenler eskileri veya uzun suredir oynayanlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.09.17 12:43:45) 
valla ergen değilsen keyif almazsın. kitlesi cıvıdı, item mitem derken cılkı çıktı, bahisler hileler cart curt derken bitti. hala tabi iyi oynayanlar var, bu oyun özelinde de iyi para dönüyor ama ulaşmak zor zaten onlara rank mank derken.


  • passion rules the game  (02.09.17 12:54:39) 
türklerin olmadığı server'lar yok mu? veya rusların?


  • mehmed resad  (02.09.17 13:12:51) 
ben 2 haftadır cs go oynuyorum. dust2ye girmiyorum. oyun modu olarak silah yarışı, yıkım, basit eğlence oynuyorum. şu ana kadar bariz bir hile ile karşılaşmadım sanırım veya anlamadım karşılaştıysam da. şu an için gayet zevkli geliyor bana.
zaten şöyle ki, basit eğlence türünde hile yapan veya kötü oynayan varsa oylama yapılıyor ve atılması sağlanıyor. bu da oyunun içindeki self-control mekanizmalarından. kendini bilen adamlara denk gelmek şans tabi.

evet çok cıyak cıyak velet oalbiliyor, konuşuyorlar. onları da sessize alabiliyorsun iki saniyede.
  • electrobuzz  (02.09.17 15:37:29) 
Hileyi silah yarışında açmanın bir mantığı mı var ? Adam giriyor dust 2 oyunun içine ediyor. Bazen ruhun bile duymuyor açtığını demoyu izlediğinde anlıyorsun. Mirage ve Dust 2 belasına bulaşmazsan, akşam 11 sabaha karşı 3-4e (ruslar gelmeden) kadar en oynanabilir saati. O da seçkin hesapsan tabii. Seçkin hesap değilsen smurfler ayrı dert ban yedikten sonra alıp 100 saatlin acc buyerlar ayrı dert. En temizi hiç bulaşmamak. 1400 küsür saatim vardı haksız yere bilgisayarında hile bulunan ama açmayan bir arkadaşım accountuma girdiği için 2000 liralık envanterim gitti. Hileyi engeleyemediği gibi hilenin h'sini açmamış beni banladı valve. Ha seçkin olsan bile 2-3 maçta en kötü bir hile denk geliyor. Ne kadar cache, inferno oynasan da.


  • Golden Ratio  (02.09.17 16:43:00) 
50 senedir aynı oyub olduğu için sıkıldı herkes tabii ki.
Dota gibi oyunlarda bir update oyunu bambaşka bir şekle sokuyor, tüm dengeleri değiştiriyor mesela ama cs böyle değil. Üç aşağı beş yukarı hep aynı.
Cs go çıkınca yeni görseller, grafikler derken yeni bi heyecan yarattı, skinler falan da oyuna para çekti ama neticede aynı tas aynı hamam. Değişen bir şey olmadı, olmayacak.
Gayet doğal insanların sıkılması. Sen al, oyna ama o noktadan çok uzaksın belli ki. Çok da keyif alırsın
  • cay koy geliyorum  (02.09.17 16:53:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.