[]

herkes neden bu kadar çok ot içiyor yahu?

neden bu otçuluk?
çevremdeki herkes sürekli ot içiyor ve ben içmeyince şok oluyorlar?
olum neden içiyonuz?


 
Icki icenlerin arasinda icki icmemek,
Sigara icenlerin arasinda sigara icmemek...

Ha bi de millet otu asiri cool, hava atilacak bisey saniyosa (normal bisey aslinda) ondan olabilir.

Raki abartmasi gibi. Raki sevmiyorum dedigimdeki tepkilerden biktim hsjsjs
  • kuehles blondes  (02.09.17 06:40:25) 
ottur günaaa yoktur


  • rentts  (02.09.17 07:55:58) 
ucuz, ulaşılabilirliği yüksek, bağımlılk yapmadığı genel kabul görmüş. bir de sosyal bir yanı var.

öte yandan türkiye tam anlamıyla ne halt yiyeceğini bilmeyen bir genç kitlesini barındırıyor. üniversite sistemi çöktü işsizlik yüksek insanların umudu yok. ayak takımı olanlar bonzayi falan çekip böcek ilacı sıkılmış böcekler gibi sağa sola devriliyorlar. üniversiteli gençlik de böyle bir yola başvuruyor. bilimsel verisini bilmesem de bu maddenin en azından atalete sürüklediğini gözlemliyorum.
  • Ufuk  (02.09.17 08:42:53) 
Verdiği keyif güzel olduğundandır. Fakat uzun vadede hafızayı zkip atıyor. Parkinsona faydalı demek savunma mekanızması olsa gerek.

Öte yandan arada içmekte bi sıkıntı olmaz, abartılmadığı sürece.
  • filipis  (02.09.17 09:22:09) 
Kayıp bir nesil oluşuyor gibi. Bu aralar az bulunan efendi adam kadın. Değeri olmayan kişi sayısı çok arttı. Tabi bunda değer görülenleri ayaklar altına alan yöneticilerinde payı yüksek. Sen iradene hakim ol ben öyle yapmaya çalışıyorum o kadar yoldan çıkarma çabasında kişi var ki her akşam şampiyon gibi uyuyorum :)


  • EXXE01  (02.09.17 09:47:40) 
türkiye de anca ruderalis içersin. çok zorlarsan gramına yuzlerce lıra vererek kotu yetiştirilmiş indica yada sativa cannabis bulabilirsin (straini belli değil, allah ne verdiyse crosslamışlar), onu da belli bir kesim yapabildiğinden geneli 3% thc ile kafa bulmaya çalışır. içine de tutun koyup ''sigaradan zararsız lan bu'' diye gezinirler. medikal olarak ihtiyacına yönelik bir cannabis buralarda bulamayacağın için bence ''herkes içtiği için'' içiliyor. bilinçsizce tüketiliyor. verdiği hafif salaklık ve bulanıklıkla millet güzel muhabbet ediyor işte. keşke tertemiz düzgünü burda içilebilse legalce. bir de şöyle bir durum var; sizin bu ot içenlerle yeni tanışmış olmanız kuvvetle muhtemel. çünkü çook uzun zamandır esrar tuketim oranı tum dunyada aynı seyredıyor. genel olarak 10%. gizlenmesi gereken bir durum olduğu için belli bir yaşa gelene kadar fark etmiyorsun kullananları.


  • viewport  (02.09.17 09:52:30) 
Sigara ve ot arasinda cok fark var cunku sigarayi ortalik yerde iciyorlar: yagmurlu gunde herkesin sigindigi otobus duraklarinda, 15 kisinin bir odada toplandigi bir etkinlikte... otu ise her yerde icmiyorlar. Bu nedenle icki sigara ve otun bir tutulmasindan rahatsizim. Sigaraya her turlu karsiyim, ickiyi abartmadan icecekse sorun yok, kendi baslarinayken ot iciyirlarsa beni ilgilendirmez.


  • Traveller  (02.09.17 11:09:55) 
Paralari bol demek ki hep icebildiklerine gore.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.09.17 11:28:37) 
Çünkü gerçek hayatla baş edebilecek dirayete sahip değiller. Ot, alkol, sigara gibi uyarıcılar olmadan hayatı "handle" edemiyorlar. Yeahhh çogghhh keyifli, cool, zararsız, faydalı falan filan diyerek kendi durumlarını örtmeye çalışıyorlar. Özellikle alkolü yemeğin yanında enstrüman olarak kullananları ayrı tutuyorum ama önemli bir kesimin gizli alkolik olduğunu düşünüyorum.

böyle düşünüyorum ama alkol kullanana kalkıpta yorum yapmam durduk yere. Ya da o sigarayı otobüsün kapısına kadar sırada içip beni o iğrenç kokuya boğmuyorsa hiç umurumda olmaz. Herkesin kendi hayatı.
  • Phoebe  (02.09.17 14:19:44) 
aynı soruyu geçtiğimiz hafta epey sorguladım.

içenlerin herhangi bir ortak yönü yok; çok sağlıklı beslenen, çok bilgili olan, parası çok olan ya da olmayan, sigara alkol tüketen tüketmeyen ama ot içen bir sürü insan var. ben hepsini ortak paydada toplayamadım yani.

sebep genel olarak etkisi olabilir ama onu da yaşamadığım için bilmiyorum. herkesin içtiğine, içmediğine biz karışmayalım en iyisi.
  • yaraticinick  (02.09.17 14:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.