[]

akp'nin son donemdeki degisim politikalari

akp'nin son donemdeki degisim politikalari hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Degistirilen il, ilce baskanlari, bakanlar falan. Tayyip Erdogan'in son zamanlarda Ataturk'e Ataturk demesi, Zafer Bayrami'nin coskuyla kutlanmasi, Anit Kabir'e gidilmesi falan?


 
Değişen bir şey yok, gerçek İslam goygoycusu eblehleri tatmin edecek sığlıkta basit hamleler. Yiyecek keriz çok.


  • doxanikee  (02.09.17 00:38:51) 
Demek ki yapılan araştırmalar sonucu birisi reise "reisim halkın duyarlı olduğu konular bunlar. buradan yürüyün" demiş.

söylediği her sözün, her davranışının hesaplanmış olduğunu düşündüğümden son zamanlardaki hallerinin de içinden geldiği veya öyle inandığı için olmadığını düşünüyorum.
  • catch the arrow  (02.09.17 00:39:58) 
Meral aksener ile alakali oldugunu düşünüyorum. Bu ulkenin anaplisi dyplisi havaya ucmadi bunlarin oyu akp'de. Bir de ciddi bir ulkucu kesim var. Bunlari memnun etmezse aksenere kayacaklar. O yuzden herkesi kucaklama derdinde.


  • goodman  (02.09.17 00:47:58) 
tansiyon düşürme manevraları. 2 ileri 1 geri mevzuu. ayrıca iktidarda bir tıkanmışlık var, çözmenin yolunu arıyorlar.


  • zgrydn  (02.09.17 00:48:33 ~ 00:49:02) 
Değişen bir şey yok +1


  • osssy  (02.09.17 01:11:47) 
nerde ekmek orda tabii.

milliyetçiliği ayaklar altına alır bir gün, bir başka gün milliyetçinin önde gideni olur.

vesaire ya... şimdi milyon tane örnek verebiliriz de, boşver.
  • runagain  (02.09.17 01:26:52) 
Referandum kil payi gecti.


  • chavezding  (02.09.17 01:45:15) 
bu kadar muhalefet partisi bir 15 yılda iktidara gelmek için sağlam tutunabilecek bir siyaset yapamayınca muhalefet yapma işi böyle yerlere kaldı. korkmadan söyleyin işte, bizimkiler bir iş, bir icraat yapamadığı için akp 15 yıldır iktidarda. takdir ediyoruz, ama ne nefsimize yenik düşüp gerçekleri söyleyemiyoruz işte. :)
hadi hepsini bırakalım bu halk ve savaştan kaçıp bu ülkeye sığınanlar siyasilerden kime dua ediyor en çok? bir zamanlar hapse giren ve hakkında muhtar bile olamaz denilen, cumhurbaşkanı oluyor..
ALLAH celle celaluhu, kendisi için alçalanı yine Allah celle celaluhu böyle yükseltiyor işte. bu işlerin manevi yanını da unutmamak lazım.
  • 1adam  (02.09.17 08:04:55) 
@1adam, hiçbir insani, ahlaki kıstası olmayan ve sadece skor tabelasına bakarak konuşan amigo gibisin.

onlarca örnek veririm ama anlamazsın.
  • runagain  (02.09.17 15:15:02) 
haksıza haksız derim. birinin ya da herkesin akpli olması onların hiç hata ya da yanlış yapmayacağı anlamına gelmiyor. fanatik falan da değilim. duyurudaki genel tutumun dışında kaldığım için öyle düşünüyorsunuz.


  • 1adam  (02.09.17 16:20:31) 
@1adam, insanların aklına hakaret bu konuşma tarzı. konuşuyormuş, bir şeyler söylüyormuş gibi yapıp ajitasyon, demagoji yapmak bu. fanatik bir taraftarsın.

bu duyuru özelinde bakarsak... tutarsızsın! çok net!

atatürk demekten imtina ederken, anıtkabir'e gidilecek zamanlarda hep bir bahane/hastalık bulunurken oraya gitmesi, atatürk demesi, milli mücadele referansı, milliyetçi söylemi...

yahu "her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık" dedi mi demedi mi? bırak yahu şu cehapeyi! cehapeyi konuşmuyoruz.

"bizim rahmetimiz gazabımızı geçti" diye miting meydanında bağırmasını duymadın mı? haksız dedin mi?

kim rahmet eder? kim gazap eder? Allahtan korkmaz, kuldan utanmaz mısın? çoğu zaman cevap vermeye tenezzül etmiyoruz diye uçtunuz mu?

Allah celle celaluhu deyince sen çok dindar, çok islam biz atayiz bilmem ne oluyoruz he! aman ne dindarlık!

bu nasıl bir kafa Allah aşkına.

yakın zamana kadar oy verdiğim mhp'yi de, sonrasında chp'yi de çok eleştirdim. çağrı merkezi ve e-mail kayıtları hala duruyordur.

duyurudaki genel eğilimin dışında olman değil sorun. sorun olan dilin, söylemin; tutarsızlığın, akıl yürütmemen, eleştirememen. kimse eleştirilmez, dokunulmaz değil.

çok can sıkıcı bu tarzın. ciddi, adam akıllı konuşsan saatlerce konuşalım. benim bilmediğim şeyler vardır, hatalıyımdır... ama direkt goygoy senin yaptığın. çok basit...
  • runagain  (02.09.17 16:41:00) 
burada kaç zamandır belli yerlere (din millet vs) sövülürken (darbe teşebbüsünden bir kaç ay sonra bu sövmeler belirgin derece azaldı. sanırım, ekmeğinden olmayayım şimdi neme lazım dediler) ses etmeyen siz şimdi bana akp hiç eleştirmiyorsun diyorsunuz. Bana bir şey kalıyor mu ki :)
Benim gibi düşünen bir çok kişi var burada. Bundan eminim.
Yine taraftarı olduğunuz parti ya da partilerin olumsuz nesini yazdınız burada? Yok.
söz konusu burada akp ise nesine + verdiniz? o da yok. halk zaten nezninizde çomar, ben de amigo oldum az önce. basit etiketlemelerle olmuyor bu işler. duyuruda - hiç kimse - bende engelli değil isteyen özelden de yazsın.
evet parti de insanlardan oluşan bir kurum ve hatasız olması imkansız. yok şimdi bu hataları sıralarsam rahatlayıp ev yapımı bira mı ikram edeceksiniz? Boşverin kalsın.

@runagain o emaillerinde yazıya başlarken yüksek ihtimal sayın kelimesini bir insan için kullanıyorsun değil mi?
ben de işte çok dindar olduğumun göstergesi olarak değil, beni yaratan için celle celaluhu demeliyim. Hiç olmazsa burada anlaşalım.
  • 1adam  (02.09.17 17:24:52 ~ 17:25:48) 
@1adam, yine çarpıtma, ajitasyon, demagoji... cevap yine yok.

somut bir soru var duyuruda, ona cevap vermiyor, muhalefete çakıyorsun.

ben ve birkaç arkadaşın yazdıklarına cevap ver"miş gibi" yapıp yine top çeviriyorsun.

yine mağdurum da mağdurum edebiyatı...

yuvarlak konuşma. kim, hangi duyuruda sövdü? konuşuyorsan isim ver, duyuruyu söyle... ortaya yalan yanlış şeyler atarak herkesi suçlamış oluyorsun. ben "şu şunu dedi, bunu yaptı" derken, hepsinin linkini, tarihini veririm. itham etme, iddian varsa ispatla.

eski kankilerinizin darbesinden sonra da eleştirmeye devam ediyoruz. anlamadığın, küfür nedir/eleştiri nedir/hakaret nedir... bunların ayırdına varsan her şey senin için de daha kolay olacak.

"sana bir şey kalmıyor ki :)" he... kaç sen böyle. sonra da haksızsa söylerim falan. kimse inanmıyor, ciddiye almıyor bu yüzden.

ilgili başlıklarda cehapeyle ilgili de, mehapeyle ilgili de ve akapeyle ilgili de sözümü esirgemedim. kendi adıma içim rahat.

takım tutar gibi parti tutmam. haddizatında takım da tutmam...

sana göre akp gül çiçek, bana göre değil. artı vermek zorunda değilim, sevmek zorunda da değilim. ama iddia ettiğin gibi küfür, hakaret yok.

tarihteki vakalarla ilgili:

"ama olumlu işlerini de söylemek lazım" gibi bir şeye inanmıyorum. mesele "taş üstüne taş koymak" ise, tarihte en çok taşı üst üste firavunlar koydurttu! firavunlara da "Allah razı olsun" demek gerekirdi.

yezid'e de rahmet dilemek gerekirdi, fetih yaptı şunu bunu yaptı diye... ki dilemiyoruz.

ve vesaire vesaire...

ikram için değil... hak diyorsun ya, Allah diyorsun ya... celle celaluhu diyorsun ya... işte o inandıkların için hakkı tutup hakkı söylemen bekleniyor. sense anlamazlıktan gelip "ev yapı mı bira mı ikram edeceksiniz" diye alaya alıyorsun.

"celle celaluhu" tazimini kullanıp, onun gereği olmasına rağmen, hakkı söylememenden/tutmamandan bahsediyorum!

"celle celaluhu" deyip, kendinle ilgili dindar bir algı oluşturup buna yaslanırken, gereği olan hakkı tutma/söyleme!den de uzak olmandan ve karşındakileri de "zaten dine karşılar, atayizler" gibi bir algı oluşturmandan bahsediyorum.

yeterince açık, tane tane ve türkçe yazmama rağmen anlamamakta ısrar ediyorsun.

nasıl bir akıl yürütmen var böyle...

hiçbir yerde anlaşamadık seninle.
  • runagain  (02.09.17 17:48:29 ~ 17:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.