[]

Vize için Uzun Tatil Aralığı Göstermek

Merhaba,

Uzun vize almak için planlanandan daha uzun tatil göstermenin bir sakıncası var mı? Mesela booking.com ile son gün bile iptal edilebiliyor.

Uzun tatil göstermenin uzun vize almaya etkisi nedir acaba?

Saygılar

 
keyiflerine gore veriyolar onu.

benim tanidiklarim hep oyle yapiyor, kimisine veriyolar, kimisine vermiyolar uzun sureli.

burada onemli olan
1- seyahat saglik sigortasi suresi
2- iki seyahat arasindaki sure (3 aydan da fazla olmasin)
3- konaklamanin inandirici olmasi (ogrenci olarak basvurup bookingde gecesi 700euroluk otel gosterince inandirici olmuyor)
4- guzel yazilmis dilekce.
  • kuehles blondes  (01.09.17 21:48:39) 
satın alınmış uçak bileti tarihlerini baz alıyorlar benim tecrübeme göre. schengen aldıkça artıyo zaten, bana ilkinde 45 gün verdiler, 2. de 6 ay. bi arkadaşım 4-5 kere almış en fazla 3 ay vermişler.


  • nucleon  (01.09.17 21:57:46) 
Mart ayında Yunanistan'dan schengen vizesi aldım. Vizeyi tam 1 yıl olarak verdiler. Başvururken de Nisan ayında 3 gün selanik seyahati ve Eylül ayında, kurban bayramı tatilinde 1 haftalık Atina seyahati göstermiştim (ikincisi tamamen fake). Selanik seyahati için İstanbul-Selanik gidiş dönüş satın aldığım otobüs biletlerini ve Booking rezervasyonumu koydum. Uydurmasyon Atina seyahatim için de THY'den gidiş dönüş uçak rezervasyonu çıktısını koydum (biletler sadece 2 günlüğüne rezerve edilebiliyordu üstelik) ve Booking rezervasyonları koydum, ayrıca bir de seyahat yazısı yazıp adamlara dedim ki bana vizeyi verirken Eylül ayındaki uzun kurban bayramı tatilinde yapmayı planladığım seyahati de dikkate alabilirseniz sevinirim. Sonuç 1 yıllık schengen olduğuna göre uzun tatil gösterme işi bende işe yaradı :)


  • a day at the races  (01.09.17 22:56:54) 
tek seferlik uzun süre değil de yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi bir kaç ayrı seyahat gösterin.
hem böylece çok girişli talep etme şansınız da olur.

ben de yaz başında schengene başvururken 3 ayrı seyahat bilgisi koydum, haziran temmuz ve ağustosta, hepsi birer haftalık, hepsinin uçuşları ve konaklamaları sadece rezervasyondu, seyahat sigortam ise tamamını kapsıyordu, dilekçe yazmadım, çok girişli 21 gün kalışlı 90 gün süreli talep ettim formu doldururken.
yani sunduğum bütün evraklar birbiri ile uyumlu idi.

1 yıllık 90 gün konaklamalı çok girişli verdiler. (daha önceden kısa süreli schengenlerim vardı)

bu yolu izleyebilirsiniz.
  • neyleyim  (02.09.17 00:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.