[]

Bir whatsapp sorusu daha

Mesela biri normalde mavi tik atma olayını kapatmış olsun, sonra bi süreliğine açıyor. Bu sırada bazı mesajlar maviye dönüyor, 3-4 gün öncesindeki mesajlar falan, ama tüm mesajlar değil(4 gün öncesine kadar tüm mesajlar maviye dönüp absürt bir yerde dönmeyi bırakıyor).

Bu o insan açtığı süre içinde o 3-4 günlük mesajları tekrar okumuş mu demek yoksa sadece rastgele bir şey mi?


 
leave her alone.

tekrar okumuş demek değil.
  • neyleyim  (01.09.17 18:21:41) 
@neyleyim, rastgele mi oluyor yani?


  • noluyo yaa  (01.09.17 18:27:32) 
İrlanda eğer çıktığı maçta 3 gol yiyip 1 gol atarsa turu biz geçiyoruz.

kişi 4 gün öncesine kadar okundu özelliğini açık kullanıyordur ve sonrasında da kullanmamıştır. ekrana girecek maksimum mesaj sayısına 15 desek, mavi tik özelliği açıkken ekranına girebilen 15 mesajı mavi tike düşürmüş ve zaman olarak art arda atılmış mesajlar olmasına rağmen sonraki 50 taneyi okumaya geçmeden okundu bilgisi özelliğini kapattıysa eğer 3 dakika içinde atılan mesajların bir kısmı mavi tikli iken bir kısmı olmayabilir.

ya da ben ne bileyim ya, niye böyle ince hesaplar yapmanız gereken iletişimlerdesiniz ki zaten abi. okumuşsa döner işte, salın insanları azcık.
  • i drive the hearse  (01.09.17 18:32:25) 
@i drive the hearse, yok ya algoritmayı merak ediyorum. Zaten bunu yapan her gün düzenli konuştuğum biri. 4 günde konuşmamız 15 mesajdan çok çok daha fazla(son 1 saatte bile 15ten fazla zaten), ekrana sığmayacağına eminim. Sadece çok garip geldi o kadar geriye kadar mavi tik gelmesi ve birden absürt bir yerde kesilmesi ve nedenini merak ettim.


  • noluyo yaa  (01.09.17 18:46:57 ~ 18:52:12) 
o halde verdiğim cevabın mantık yürütme olduğunu, kesinlik içermediğini belirteyim. sonuçta çalışanı değilim.


  • i drive the hearse  (01.09.17 18:54:37) 
bence ayar bozulmuş. ayar kapalıyken okunan yani gönderilen mesajlar mavi olmadan kalıyor, açınca düzeliyor.


  • kirazıseviyorum  (01.09.17 18:55:49) 
@kirazıseviyorum, valla mümkün. Öbür türlü çok saçma çünkü.


  • noluyo yaa  (01.09.17 18:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.