[]

sabit ev telefonunu kapattirmayan var mi

sabit ev telefonunu kapattirmayan var mi
eger aciksa ne icin kullanmaktasiniz

tesekkrler

 
Eski kafalı anne&babam eş dost aramak için kullanıyor hala. Bedava dakika falan varmış o yüzden.


  • doxanikee  (01.09.17 16:17:28) 
Annem kapattırmış ben bayramda eve gelince çok üzüldüm (garip şeylere anlam yüklerim, yıllardır kullanılan telefon numarası önemli mesela benim için) tam benim duygulanmam üzerine telekomdan "eğer vazgeçerseniz üc ay icinde ayni numarayı tekrar açabiliriz" diyen acikli bir mektup geldi, annem dayanamadı bayram sonrasında açtıracak.
Belki teyzemi falan arar ya da anneme ulaşamazsam arayacak bir numara olur. Kadin cep telefonuna ben üniversiteye gelince geçiş yaptı, yıllardır herkes sabit telefon numarasını biliyor sonucta bir arayan olur elbet.
Ayrıca onda da bedava dakka ya da "aramalar şu saatler arası ucretsiz" gibi kampanyalar oluyormuş.
  • pamuk helvalar cebe  (01.09.17 16:41:12) 
Evde cep telefonu bazen çekiyor bazen çekmiyor. Sabit o yüzden şart.

öyle ücra bir yer de değil ha, Sarıyer. Ama altyapı çok eskiyiş burada internet de rezalet.
  • rodriguez2  (01.09.17 17:26:58 ~ 17:27:29) 
Kappattırmayı bırak yeni tasındıgım evde yeni numara alarak hat açtırdım. Sebebi ise aaaa telefon şart eve öbürünün şarjı biter bişey olur diyen annegiller.


  • mentirosa  (01.09.17 17:48:41) 
Açik ya evde telefonlar genelde odalarda kaliyo ev telefonu salonda, annemleri falan ariyorum bazen ceplerini acmayinca evden ariyorum. Ayrica sucunun telefonu direkt ev telefonunda kayitli, arayinca 1 su ya da tüp diyoruz direkt adrese geliyor, zaten arama olarak orayi ariyoruz en cok


  • nundu  (01.09.17 18:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.