[]

İçinizde ukte kalan şeyler neler?

Mesela benim tenis öğrenmek ve oynamak, kickbox öğrenmek ve yapmak vardı. İkisini de gerçekleştirdim fakat daha çook ukte var.
Mesela;
At sürme eğitimi alıp ata binmek
Wind surf yapmak
Okçuluk
Bir yelkenliye sahip olup onu sürmek, sahil açıklarında teknemden denize atlamak
Yurtdışında para sıkıntısı olmadan hayvan gibi gezmek ve dostlar edinmek.
Snowboard yapmak başlıcaları.

Ya sizin?

 
En sevdiğim müzisyenin, ama öyle böyle değil sırf müziğini de değil her şeyiyle çok seviyorum böbrek lazım olsa bir saniye düşünmem veririm, konserine bilet aldım Stockholm'e, havalimanında polis dedi yeşil pasaporta izin belgesi lazım, benim de haberim yoktu, gidemedim sonuç olarak. Aha en büyük ukdem bu, daha büyüğü de olmaz herhâlde.


  • i was made for you  (01.09.17 03:20:25) 
kanun çalmak. tek uktem.


  • isott  (01.09.17 03:26:02) 
İngilizceyi çok ileri seviyede, mesela konuşup felsefe yapacak kadar bilmek.

Halk oyunları oynamak.

Bacaklarım acımadan elbise, ayaklarım acımadan topuklu ayakkabı giymek.

Her gün ama her gün sabah 6'da çok dinlenmiş gayet cıvıl cıvıl bir şekilde uyanarak güne başlamak, yani her gece iyi uyumak.

Çok iyi yemek yapmak, tencere yemekleri daha doğrusu.

Denizde yosundur taştır hayvandır derinliktir hiç korkmadan yüzebilmek.

Kafama göre bir evlilik gerçekleştirmek.

Bi de borçsuz yaşamK ya oooof. :/
  • yaren  (01.09.17 03:39:52) 
herkes hala yapabileceği bir sürü şeyi ukte olarak yazmış te allam.

çocukken bizim yerel kulübün başkanı, babama benim için "gelsin bizde oynasın" deyip bir miktar para + holosko teklif etmişti. bense cidden iyi top oynamama rağmen çok gerizekalı olduğum ve antrenörlerin karışmasından, yeri gelince bağırmasından çekindiğim için kabul etmemiştim. o yaşta profesyonelleşmeye başlasaydım bugün belki dünya yıldızı olmazdım ama iyi bir sporcu olabilirdim. hem futbolda hem de basketbolda dikkat çekici derecede iyiydim, o zaman ne olduğunu bilmiyordum tabii ama oyun görüşümün çok iyi olduğunu ve 10 yaşındaki bir bebeye göre fazlasıyla olgun oynadığımı söylüyorlardı ki düşününce cidden öyleydi. hayvan gibi pas atıyordum, pozisyon bilgim iyiydi falan. fiziksel olarak da iyiydim. kendi isteğiyle stoper ya da ön libero oynayan bi' heriftim işte varın siz düşünün ne kadar klas olduğumu......

geriye, 100 kiloluk bir şüşko olarak bu anılarla övünmek kaldı. annem babam da sağolsun yani hiç yönlendirmediler bu iş için. "höt" deseler katılırdım zaten takıma, 10 yaşında çocuğum amk niye bana bırakıyorsunuz ki bu kararı.

gerçekten çok merak ediyorum, o zaman kulübe gitseydim şu an nerede olurdum. hiçbir zaman başarılı sporcu olacak mental kapasitem olduğunu düşünmedim açıkçası, hem çok çalışmayı sevmiyordum hem de disiplinli değildim. ama ne bileyim batuhan karadeniz olsam bile olurdu ya, yeterdi yani.
  • der meister  (01.09.17 03:48:26 ~ 03:49:03) 
@der meister,

Ben de ilk senin gibi düşündüm, hatta sözlükten baktım ukdenin anlamına, ben de ukte sanıyordum bu arada ama ukdeymiş, neyse.

1. isim Düğüm, yumru
2. İçe dert olan şey

Bunları vermiş anlam olarak. E dedim o zaman yapıp yapamayacak olmakla direkt bir ilgisi yokmuş. Ki benim yazdığım şeyi yapma ihtimalim yok, başka bir konserine gidebilirim tabii ama o konser geçti ve başka bir konser onun aynısı olmayacak, elli konsere gitsem de onu kaçırmış olarak kalacağım her zaman. Yani benimki iki türlü de ukde oluyor.
  • i was made for you  (01.09.17 03:57:28) 
belki "vizyonun da epey düşükmüş kardeş :(" dedirtecek bir şeydir ama:
istanbul üniversitesi'nin beyazıt kampüsündeki o dev kapısından öğrenci olarak girememek.

bir diğeri ise ömrüm boyunca pişmanlığım olan, erasmus'a gidememek.
  • m e b  (01.09.17 09:51:30) 
1- bungee jumping yapmak
2- güney amerika'da bulunan bir ülkedeki dünyanın 7 harikasından birini görmeden ölmek
3- (bkz: hukuk fakültesi/#69397004) m e b yazmış. iü beyazıt kampüsüne girmek diye. bende de o var. şu hukuk fakültesini iü'de okumak isterim. aslında bu konuda hala kararsızım. ankara'nın kalitesi, iü'nün tarihi, marmara'nın konumu ve binası hep ilgimi çekiyor.
4- anadil olmasa da - daha kendi dilini tam konuşamayan insanlar bir başka dili anadili gibi konuşamazlar - zorlanmayacak şekilde ingilizceyi okuyabilmek, konuşabilmek isterim.
5- keman çalmak.
  • blue eyes white dragon  (01.09.17 10:37:31) 
1-*2007 yilindaki tool konserini kacirmak.
2- pantera ve death gruplarini bir daha hicbir zaman canli dinleyemeyecek olmak.
3- St Michel lisesini kazanmama ragmen, babamin bir yillik maasi okulun bir senelik ucretine esit oldugu icin gidememem. Nasil biri olarak gelisirdim su anda hep merak etmisimdir.
  • baldur2  (01.09.17 11:38:46) 
2012'de İstanbul'daki Guns n Roses konseri hala içimde yaradır gidemediğim için. Bir de geçen yıl veda turnesindeki Black Sabbath'ı Verona'da izleme hayalim vardı ama birkaç saatle kaçırmıştım biletleri, içimde uktedir o da.

Son olarak da geçen sene bana hayatımın en güzel günlerini yaşatan kişiye söylememenin çok daha iyi olacağı bir şeyi söylemiştim, hala düşündükçe içime oturur o zamanlar. Keşke hiç söylemeseydim.
  • ms brownstone  (01.09.17 12:49:20 ~ 02.09.17 00:55:45) 
İmkan olup da yatmadığım 3-4 hatun var. Keşke yapsaymışım diyorum.


  • Delay Fuze  (01.09.17 13:12:58) 
Sevdiğim kıza sevdiğimi söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum.


  • dissendium  (01.09.17 13:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.