[]

avrupa tc yi kıskanıyor mu?

avrupa tc yi kıskanıyor mu?

sahi olabilir mi hahaha duyduk duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin baylar bayanlar merdivenden kayanlar avrupa muz cumhuriyetini kıskanıyormuş

bakın izleyin görün avrupa muz cumhuriyetini nasıl kıskanıyormuş

3 dakikalık bir video tamamını izleyin

Avrupa'nın kıskanacağı haber.
www.youtube.com

bunlara da bir göz atın uzun olanları ileri ala ala bakarsınız zaten sırf başlıklara bile bakmak ironiyi anlamaya yetiyor seni seviyorum murat özün göt kıllarını iyi göt etmişsin umarım bu ilanı okuyan ve seni tanımayanlarda bu ilan sayesinde seni tanırlar

ALMANYADA HERŞEY ATEŞ PAHASI 12.8.2017
www.youtube.com

2€ ya HAVUZ KEYFİ OLUR mu,AVRUPA BİZİ KISKANIRMI?
www.youtube.com

Almanya neden bizi kıskanıyor . Ekmek kuyruğu var diye
www.youtube.com

100Euro ile 100Türk lirası arasındaki ?????
www.youtube.com

ALMANYADA KİRA ,ELEKTİRİK, SU...(ASGERİ ÜCRETLE GEÇİNİLİRMİ)
www.youtube.com

Kafa yakan kasap alışverişi,
www.youtube.com

100€-/-100tl ? ( Temel gıda ve ihtiyaç)
www.youtube.com

ALMANYA'NIN BODRUM gibi PİLAJLARI ???..
www.youtube.com

incisozluk.com.tr

www.uludagsozluk.com

eksisozluk.com

tr.instela.com

 
Saka degil bunlar, ben de birkac kisiye sordum. Simdi Rusya'nin ve Almanya'nin bize boyun egdigini ve dunyanin en gelismis ulkeleri olarak Turkiye ve ABD'nin kaldigini dusunuyorlar. Aynen bunu soylediler bana.

Bir de 2023'te biz de Yunan adalarini alinca, petrol cikarma hakkimiz dogunca ABD'yi gececekmisiz.

Bu arada bizda bu tartismalar suredururken ABD'de de cahil halk dunyanin yuvarlak olmadigini falan iddia ediyor. Ruslar ulkelerindeki escinsellerin ABD ajani oldugunu soyluyor falan. Yani bu cahil kitleyle ugrasmak zor.
  • Traveller  (31.08.17 14:57:38 ~ 14:59:46) 
Almanyada yasayan ve almanyada yasamayi seven bir Turk olarak okuduklarima gore sunu soyleyebilirim. Almanyanin turkiye uzerindeki politikasi "kiskanmak" kadar masum degil. Elbette kiskanmiyorlar ama ayni zamanda stratejik planlari turkiyenin yararina degil. Almanya ve avrupa ulkelerini bitmek tukenmek bilmeyen enerji kaynagi acligi var. Ozellikle dogalgaz buyuk ihtiyac. Bu konuda da tek tedarikci rusya. bu demek oluyor ki almanyanin yapip sattigi, hatta ABD ye sattigi her BMW, Mercedes parasinin bir bolumu rusyaya gidiyor dogalgaz alimi icin. Bu basta ABD ve bati ulkelerinin rahatsizligi, cunku dusunsene halkinin harcadigi para senin en azili dusmanin, soz dinletemedigin rusyaya gidiyor. Bu nedenle daha cok ABD nin baskisiyla avrupa ulklerinin baska bir enerji koridoruna ihtiyaci var, boylece rusyaya muhtac kalmayacaklar. Bu koridor arap petrol ve dogalgazinin iletimi icin irak ve suriyeden geciyor. Gunumuzde yasanan orta dogu krizinin nedeni avrupayi besleyip ABD nin bir rakibinin bu ihtiyactan beslenmesini engellemek. Bu hedefin karsisindaki en buyuk engellerden biri Ataturkun kurdugu Ulus devlet. Ulus devletler suriye irak gibi devletlerden farkli olarak parcalanmalari zordur. Suriyeliler neden ulkelerini savunmuyorlarda kaciyorlar? bu sorunun cevabi ve bizim anlam veremedigimiz halde ulus bilincinden yoksun olmalari. Mesela Iran ve Turkiye bu bilince sahip oldugu icin mevcudiyetlerini koruyorlar. Yillardan beri her turlu ambargoya ragmen Iran hala saglam duruyor. O nedenle su anda Almanya ve avrupa devletleri turkiyeyi kiskanmiyor ama ABD nin baskisi ile orta doguda Turkiyenin planlari ile ters dusen isler yapiyor. O nedenle Turkiye su anda rusyanin uyudusu durumuna dustu. Almanyanin turkiyeyi kiskanacagi yegane sey cumhuriyetin bize sunmus oldugu Ulus devletimiz. Ama ulkemiz icerde maalesef bu ulus devletin yikilmasi icin her adimi atiyor. Ayrisma, fanatizm, imparatorluk hayalleri hepsi bu durumun problem oldugu ulkelerin hedeflerine yag ve bal surer. Bunun disinda almanya turkiyenin dogasini, gunesini, denizini kiskanir ancak, onu da yok etmek icin elimizden geleni yapiyoruz.

Ozetle almanya bizim ne ekonomizi, ne teknolojimizi kiskanmaz, cunku almanya ekonimisi ile bircok avrupa ulkesini uydusu haline getirmis durumda zaten. minimum calisma, ama kaliteli sistemle cok rahat bir hayat mumkun almanyada. cok keyifli yasiyorlar, stres yasam kaygisi yok, ya da cok az. Almanlarin kendilerine dert ettikleri seyleri bizim icin dert bile sayilmaz. Bayram tatilerinin disnda bir alman senede 1 bucuk ay tatili var ve bunu dunyanin en guzel ulkelerinde geciriyorlar. Cocuklarinin gelecegini dusunmeleri gerkmiyor hepsini alman devleti onlar icin dusunuyor. bizde ise anne babalar cocuklarina gelecek kurmak icin heba oluyor. Bizim elimizdeki ise tamamen bize miras olan ve hicbir emegimiz olmayan dogasi cok guzel olan vatanimiz. Yani Turk halki olarak miras yedi bir toplumuz, uzerine cok birsey koymuyoruz maalesef.
  • emrahday  (31.08.17 15:23:23 ~ 16:02:02) 
@emrahday, biraz izah etmiş. O, olayın bir yönü. Almanya gibi ülkeler başta pkk'ya ve fetö'ye destek dahil çok aleyhimize işler yapıyorlar.

Diğer yönü de: Şu anki haliyle Türkiye'nin kıskanılacak bir şeyi yok ancak Türkiye'de büyük bir potansiyel var. Biz fark edemesek te batılılar bunu görüyor. Bu yüzden AB'ye almamalarına rağmen, bizi de serbest bırakmıyorlar. "Almıyoruz, git" demiyorlar.

Türkiye adam gibi yönetilse, orta vadede (15-25 sene sonra) çoğu avrupa ülkesinden daha iyi durumda olur. Uzun vadede ise dünyada sözü dinlenen bir devlet olur.


.
  • kartallar yuksek ucar  (31.08.17 15:49:34 ~ 15:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.