Giriş
(2)

uydu'da discovery, national geo, nba tv gibi kanalları seyretmenin yolu?

ciciş
ben uydu sistemlerinden hiç anlamıyorum, biraz araştırdım ancak tam olarak anlayamadığım şeyler var. başka alternatif olmadığı için eve 2 çanaklı bir uydu sistemi kurulacak ancak benim işime yarayacak 3-5 kanalın uyduda olmadığını öğrendim. bunun tek çözümü digiturk gibi yasal bir platform satın alm
ben uydu sistemlerinden hiç anlamıyorum, biraz araştırdım ancak tam olarak anlayamadığım şeyler var. başka alternatif olmadığı için eve 2 çanaklı bir uydu sistemi kurulacak ancak benim işime yarayacak 3-5 kanalın uyduda olmadığını öğrendim.
bunun tek çözümü digiturk gibi yasal bir platform satın almak mı yoksa şifrelerle veya kartlarla çözüm üretilebiliyor mu? halihazırda bir uydu alıcı da yok, uydu alıcısını da bu doğrultuda satın alacağım için tavsiye de bekliyorum aynı zamanda.

bir de maç yayınlarında şifre giriyormuş sanırım, bu da babam için bir olumsuz durum ancak bunun çözümünün olduğunu duydum, bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
0
ciciş
(26.01.10)
isteğim o kadar illegal bir durum değil, kablolu tv'de varolan ancak uyduda izleme imkanım olmayan birkaç kanalı seyretmek istiyorum sadece. aslında masum bir istek. kaldı ki bir uyducuya gidip "digiturk dsmart vs. çözün bana" diyemem ki ben :(

dreambox nedir?
0
🌸ciciş
(26.01.10)
iyiymiş dreambox, saatlerdir neler yapılabileceğini okuyorum ancak nasıl yapılabileceği hiçbir yerde yazmıyor.. değişik bir teknoloji..
bu teknolojiyi ben de yakalamak istiyorum, nedir bu olay yardımcı oluverin ya..
0
🌸ciciş
(26.01.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.