[]

yaz saati uygulanmasının bitmesi doğru mu yanlış mı

yaz saati uygulanmasının bitmesi doğru mu yanlış mı

bilimselce yanlış akp bu konuda da yanlış yaptı tasarrufmuş amaç böyle tasarruf olmaz aksine daha çok israf oldu insanlar kör karanlıkta okula işe gidiyor, psikolojisi bozuluyor, sabah bile elektrik yakıyorlar, küçük bir çocuk okula giderken karanlıkta ezilip öldü, çelebi böyle olur akp nin tasarruf uygulaması özet tasarruf bahane saat dilimini sakil arapların saat dilimi ile aynı yapmak şahane olay budur bir de şu var eğer ille saatleri ileri geri almak bitirilecekse kış saatine yani avrupa saatine sabitlenerek bitmeliydi doğrusu oydu

murat muratoğlu açıklamasını yazmış

www.sozcu.com.tr

yazısının sonunda sırada ne var? cuma günlerini tatil ilan etmek mi? yazmış

o da olur cahil şeriat isteyen şakirtlerin çoğunluk olduğu ülkede adım adım şeriata gidiyoruz orduya bile sıkmabaş girdi cuma günü mü tatil olmayacak o da olur lanet olsun

 
  • yorgunum  (07.09.17 00:21:58) 
  • yorgunum  (07.09.17 00:22:12) 
ben böyle düşünmüyorum. yani konu arap saati ile ilgili değildir bence. yahut cuma günlerini tatil yapmak filan, devletler bu şekilde refleks almaz zannı içindeyim.

Ama yaz saatinin normal şartlarda iyi olduğunu fakat türkiyede güvenliğin sağlanamaması sebebiyle problem doğuracağını filan da uygulama ilk başladığında yazmıştım sağda solda.

bununla birlikte o dönem işe giderken kapımın önünden araçla alındığım için beni hiç etkilememiş aksine akşam bi' nebze daha ışığı yakalamış olmamın sevincini yaşatmıştı.

fakat yine kendi akrabalarımdan izmirde yaşayanlar, köpek korkusu yüzünden çocuklarını okula götürürken kendileri eşlik ediyorlardı. normalde çocuk kendisi gidiyor.

bu da ekstra bi' işlem oluyor, yani kadın/adam kendi işine geç kalıyor çocuğu bırakmak için, hatta 3 aile nöbet sistemiyle bunu gerçekleştiriyordu.

Keza bir de bu bahsini ettiğiniz karanlıkta araç kullanımı, tekinsiz yerlerde var olacak insan odaklı güvenlik problemleri filan var.

Ama bana bir tercih hakkı verilse, saatlerin asla kış saatine sabitlenmesini istemezdim, belki çocukluktan gelen bir gün ışığı sevgisidir bu bendeki, karanlığı ve kışı sevmememden kaynaklanıyordur ama, normal zamanlarda da güneşin doğuşunu izlemek, beni belki de biraz heyecanlandıran tek aktivite.
  • mete kudur  (07.09.17 00:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.