[]

360 derece fotoğraf

miriba

hani telefonun ekranını döndürdükçe, ya da yukarı aşağı çevirdikçe fotoğrafın çekildiği alanın her yerini 360 derece görebildiğimiz fotoğraflar var ya. onlar nasıl çekiliyor? uygulaması var sanırım ama bulduğum uygulamalar iphone 6s te çalışmıyordu.


 
panoramik değil. mesela sen böyle anlattığım gibi bir fotoğraf çektin, paylaştın. ben kendi telefonumda bu fotoğrafa bakarken ekranımı yukarı aşağı sağa sola çevirdikçe fotoğraf da hareket ediyor.

örnek fotoğraf da bulamadım :/
  • istanbul kanatlarimin altinda  (30.08.17 16:27:37 ~ 16:29:41) 
www.amazon.com

şunun gibi şeylerle çekiyorlar

gerçi bu daha çok video için, sanki birileri öyle her açı döndürerek falan da çekiyordu da appi hatırlamadım
zaten pano bile zor çekiliyorken 360 ohoo
  • passion rules the game  (30.08.17 16:29:03 ~ 16:30:45) 
Pano fotografi fb a yukleyince 360 muhabbeti cikiyor, onla karistiriyor olmayasjn?


  • kuehles blondes  (30.08.17 16:30:57) 
@kuheles haa panoramik fotoğrafı facebook'a koyunca böyle dediğim gibi mi oluyor? ben bunu bilmiyordum.
herkese teşekkürler.

  • istanbul kanatlarimin altinda  (30.08.17 16:38:52) 
Samsung Galaxy s7 telefonumun direkt kendi kamera uygulamasında var, çekip sonra dediğin gibi izleyebiliyorum. Ama internete yüklesem nasıl izlenir emin değilim.

iOS için adı 360'lı bi uygulama vardı ipod'da çekip denediğimi hatırlıyorum.

Ha Microsoft un "photosynth" uygulaması vardı Windows phoneda da onu denemiştim belki iOS için vardır bi bak. O güzeldi upload edip bilgisayardan falan browserdan da bakabiliyordun.

Edit: photosynth bitmiş kapatılmış, ulan Microsoft bi tane güzel şeyi de bırak geleceğe kalsın. Gayet güzeldi çalışırken.
  • rodriguez2  (30.08.17 18:21:01 ~ 18:23:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.