[]

aynada hangi gözünüze bakıyorsunuz?

saçma sorular vol.3
(git: #1218217)

aynaya bakmanızı ve aynada hangi gözünüze baktığınızı öğrenmek istiyorum. çünkü default olarak birine bakıyoruz. ötekine bakmak daha zor geliyor.

bir de solaksanız özellikle belirtin lütfen. güncelik hayat araştırmalarım var da.


ben solak değilim ve sağ gözüme bakıyorum misal.

ed:ayna yoksa kamera ile de deneyebilirsiniz

 
sol gözüme bakıyorum galiba ben.
solak değilim

  • cay koy geliyorum  (30.08.17 12:48:10) 
sağ göz, o daha güzel


  • rahip janick  (30.08.17 12:50:13) 
Bir sağa bir sola bakıyorum sürekli aynı göze bakmıyorum. Sağlağım


  • uyusam iyi olur  (30.08.17 12:50:36) 
solak değilim ve ilk kısa bir süre sağ gözüme bakıyorum ama o sonra sol gözüme de bakıyorum sanırım. Sağ gözüm sol gözümden daha bozuk numara olarak.


  • fosforlu cevriye  (30.08.17 12:51:39) 
ben gözüme bakmıyorum, komple kendime bakıyorum, özellikle bir şeye bakacaksam atıyorum kıyafet olur, sivilce olur, kaşım çıkmıştır filan onlara odaklanarak bakıyorum. duyuruyu garipseyip kamerayı açıp baktım hatta lan acaba gözüme bakıyorum da ben mi anlamıyorum diye, yine kendime baktım hiç gözümü mözümü görmedim. siz niye gözünüze bakıyosunuz ya, bende mi bi anormallik var :<


  • evde liyakat kalmamis  (30.08.17 13:10:02) 
Solağım, sağa bakıyorum. Her işte sağımı öncelikli kullanıyorum otomatikman; adım atma, telefon oynama, otobüste tutunma vd. El ve ayakta, ince işler için solu boş bırakmaya yarıyor gibi bir teorim var ama sağ göz olayını bilmiyorum.


  • manuel mandalina  (30.08.17 13:11:16) 
ya işte bu illaki ayna değil. fotoğrafta da böyle. ilk odaklandığımız yer sağ gözümüz oluyor genelde.

sivilcemize bakacağımız zaman gözümüze bakmıyoruz tabi biz de ama ilk baktığımız yer ora.

bana enteresan geliyor bir göze odaklanma durumu. o sebeple çoğunluğu öğrenip bir mantık çıkarmaya çalıştım.

solak bir arkadaşım "ben sola bakıyorum" dedi ve...
  • supergirl  (30.08.17 13:58:10) 
genelde sol göz. sağ elimi kullanıyorum.


  • zgrydn  (30.08.17 14:39:04) 
solağım öyle bir ayrımım yok, ikisine de bakıyorum.


  • theos ek mekhanes  (30.08.17 15:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.