[]

programsız film indirmeyle ilgili bir sorum var

programsız film indirmeyle ilgili bir sorum var

bilenler belki biliyordur bilmeyenler için yazayım Programsız Film İndirmede şöyle bir yöntem var

Programsız Film İndirme

www.teknodevri.com

F12 tuşuna bas

F5 tuşuna bas

çizelgeleri görüyoruz

bunlar daha önce filmi indirenlerin indirme çizelgeleri en yüksek çizelgeye sağ tıklıyoruz copy seçeneğinden copy link adress seçeneği çıkıyor ona da sol tıklıyoruz ve o linki kopyala yapıştır yapıyoruz sonra sol tıklıyoruz video olarak kaydet seçeneği çıkıyor ve filmi kaydediyoruz

benim burada merak edip sorduğum soru şu bizden önce birileri filmi indirmişse o çizelgenin üzerine tıklayıp filmi indiriyoruz ama bizden önce birisi filmi indirmemişse filmi indiremiyoruz ama sonuçta filmi ilk indiren birisi var ve o ilk indiren birisi biz olup filmi ilk bizde indirebilmeliyiz ama bunu yapmayı bilmiyorum bunu yapmanın yöntemi nedir?

 
yoo bu yöntemde herhangi birinin indirmiş olmasına gerek yok, filmi online stream'le izlediğiniz sunucudan direkt çekiyorsunuz.


  • captainobvious  (30.08.17 02:21:47) 
bazen çizelge çıkmıyor ve o zaman indirme yapamıyorum çizelge çıkmadığında nasıl indirme yapacağım


  • yorgunum  (30.08.17 02:33:27 ~ 02:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.