[]

Neden ifşa? Ve neden burada?

Sb. Bu site duyuru sitesi değil mi? ifşa vb. fotoğraflar için neden zekiz'i kullanmıyorsunuz? ifşa, bu da ifşa, ifşa dediler geldim başlıkları açıp foto atmak filan ekşi duyuru'da hoş durmuyor.




 
haklısın. hemen bir dilekce ile en üst makamlara şikayet edilmeli, burada oluşan ahlaksızlığın önüne gecmek icin müfettisler görevlendirilmeli.


  • eriksatie  (30.08.17 01:58:35) 
Nikin de guzel halbuki. Neseli olsana biraz

Takılıyor sadece insanlar. Hep ciddiyet hep duyuru... muhtarliga doner sonra. Bu da formatta var.
  • runagain  (30.08.17 01:59:57) 
6 günlük tatil başladı bırak biraz eğlensin millet


  • sir gawain  (30.08.17 02:00:33) 
üstte yazan arkadaşın -araya çok hızlı mesajlar girmiş, @eriksatie- dalga geçen tavrının aksine, ciddi olarak yaklaşıldığında sana çok hak veriyorum. ekşi duyuru gün geçtikçe amacından uzaklaşan ve yararlılığını kaybeden bir site oluyor. ama bir taraftan da kendi içinde bir topluluğu, kendi dinamikleri var. bence de bu durumlarda zekiz'e gitmek daha da mantıklı bir seçenekken buranın da mentalitesine hakim olduğum için garip gelmiyor burada ifşa olması. ya da maruz kala kala artık garipsememeye başladım.

neyse ki zamanında biraz kullanıcı geri bildirimi dinlediler de ifşaları gönül işlerine taşıdılar, gönül işlerini de ana sayfada görünmez konuma getirdiler.

edit: EKŞİ duyuru diye bir sitede olup da birine "ekşici" sıfatıyla laf sokmak da çok komik. karşıdaki kişi de herhalde tutup "[i] ezikliği" falan diye karşılık vermeli.
  • i drive the hearse  (30.08.17 02:00:43 ~ 02:06:22) 
Bugün'de zaten görünmüyor, mobildeysen de normal görünüme geç. Engelleyebilirsiniz şikayet edecek bir durum yok bence.


  • doxanikee  (30.08.17 02:11:14) 
benim hoşuma gitti. burası daha kalabalık, eğlenceli oluyor, insanların sosyalleşmesine de vesile oluyordur bir yandan. ben destekliyorum.


  • bbhkeydefe  (30.08.17 02:14:51) 
herkes sözlük yazarı değil. ifşa da bir şekilde duyuru geleneği haline geldi. en az zararla atlatılması için gönül işleri kategorisine taşınıyor ama mobil de olup gıcık olanlar için üzgünüm (:


  • Ufuk  (30.08.17 02:18:29) 
@borçar kanunu internette son dönemde çirkinleşen gibi bir anlamı yok insanların kendi fotoğraflarını paylaşması sadece.

aranıyor abi bu, ifşa yaptı kesin verecek gibi düşünceleri de biraz uzaklaştırırsak iyi olur.
  • Ufuk  (30.08.17 03:09:17) 
Bu meseleler defalarca tartışıldı, sanki ekşiduyuruda neyin hoş durup durmadığına karar verecek kadar bilmiyorsun buraları ha?

Zekiz ne ulan ayrıca. Aman tüm dünya sizin düzeninize uysun.
  • Adramelekhh  (30.08.17 04:14:13 ~ 04:14:37) 
ego tatmini işte. belki bir beğenen çıkar da mesaj atar kaygısı. bir de şirinli mesajlar yazıyorlar yanına sdlkjhfas

"x olmadan ifşa mı olurmuş"

sen kimsin abi? ahah.
  • bohr atom modeli  (30.08.17 07:56:02) 
İfşayı saçma, ifşaya katılan kullanıcıları ciddiyetsiz bulmakla birlikte saçmalayabilme hakkınızı sonuna kadar savunuyorum.

"M"oltaire
  • mkrk  (30.08.17 08:43:12 ~ 08:46:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.