[]

Lacoste saat

Kullananlardan yorum alabilir miyim, memnun musunuz? Biraz araştırdım, Movado isimli İsviçre firması üretiyormuş Lacoste'un saatlerini.

www.movadogroup.com

Benim istediğim modelse bu.

www.amazon.com

Alanlardan biri fotoğraf koymuş, mekanizma Japonya, kordon Çin üretimi.

Morhipo'da 688 lira, 100 lira da paracık veriyor, alınır mı?

 
Modelini begenmedim ama lacoste iyidir ya. Tarzdir. Hostur.


  • brad pitt  (29.08.17 22:03:55) 
O kadar para verilip Lacoste'den saat mı alınır? Hem de Quartz. Lacoste gitsin don falan satsın. Saat almak istiyorsanız işi saat üretmek olan markaları tercih etmenizi öneririm. 700 liraya Seiko ya da Orient'in saatlerine bakabilirsiniz.


  • her seye atarlanan adam  (30.08.17 00:23:48 ~ 00:27:04) 
Burada adı saatteki başarısıyla anılmayan bir markaya veriyorsun parayı.
Yani aslında saatten beklentine göre değişir. Ben saat tutkunu bi babayla büyüdüm. Swiss made olmayan bi saat almaktan bahsetsem evlatlıktan reddeder :)
Yine de mekanizma japonsa eğer seiko'yu tercih etsen daha iyi olur. İndirimde quartz seiko bulabileceğini tahmin ediyorum.
Şunu de ekleyeyim, saatte sadece görüntüye önem veriyorsan eğer, beğendiysen al. Çünkü esas olan keyifle takmaktır saati. Hep daha iyisi, pahalısı, prestijlisi çıkacaktır. Önemli olan senin içine sinmesi.
  • dijalli  (30.08.17 00:23:53) 
Benim düşüncem şu şekilde: Seiko'nun işi saat üretmek evet, e ama Seiko alsam ne olacak? Patek Philippe olsa neyse de ne kadar kalite farkı olabilir ki, Lacoste'un saatlerini işi saat olan bir firma üretiyor sonuçta. Belki de yanılıyorumdur bilmiyorum.

Mesela aynı fiyat aralığında şu saati buldum Seiko'nun, o da Quartz.

www.saatvesaat.com.tr

@dijalli,
Saat kullanan bir insan değilim normalde, ortaokulda Casio bir saatim vardı taktığım o kadar. :) Yani evet benim için asıl önemli olan görünüş, Lacoste da sevdiğim bir marka. Swiss made bir saat almak isterdim ama şu an baba parası yediğimden saate o kadar para harcayamam. :) Seiko'ları da inceledim ama tasarımları hoşuma gitmiyor.

amazon.de'de lacivert kadranlısını buldum saatin, 500 lira hem de.

www.amazon.de

Beyaz kadranlısı da bir Türk sitesinde 550'ye var, yani 690 lira vermeyeceğim alırsam da.

-----

Otomatik mekanizmalı saatleri de en ucuza Fossil satıyor, şu mesela.

www.saatvesaat.com.tr

Kalitesi hakkında bir yorumunuz varsa alabilirim. (Mekanizma Çin'miş.)
  • i was made for you  (30.08.17 01:28:04 ~ 01:47:57) 
Hiçbir zaman isviçreli bi saat firmasını herhangi bir ülkenin markasıyla (ne kadar harika da olsa) karşılaştırmamayı öğrendim. Ama seiko bi saat firması ve hatta in house üretebiliyor o yüzden saat sektöründe swiss olmayan ama saygı duyulan bi markadır.
Quartz'ın dezavantajı o pilleri x yıl sonra bulamayabilecek olman esasen ve mekanik kadar el işi ve teknik gerektirmiyor olması.
Ama sen zaten 40 yıl kullanırım diye düşünmüyorsun sanırım. O yüzden beğendiğini almalısın bence.
  • dijalli  (30.08.17 07:40:39) 
tekstilciden saat alınmaz. saat markasından al, seiko iyidir. mekanik saatlere bak mesela.


  • ozman  (31.08.17 11:00:09) 
bonkor banker miydi saatden anlayan ona bi bakmak lazım ekşide başlıklarda var yazıları


  • ozman  (31.08.17 11:00:55) 
  • i was made for you  (01.09.17 00:02:20) 
Tissot çok iyi tercih..
Lacoste neymiş..

  • st curse  (01.09.17 00:12:05) 
tebrik ederim, iyi günlerde kullan.


  • ozman  (07.09.17 00:48:46) 
Teşekkür ederim. :) Bugün geldi saat, bir fotoğraf da bileğimde ekleyeyim.

i.hizliresim.com
  • i was made for you  (07.09.17 01:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.