[]

Çift yükselen burç

Selam

Yıllarca yükselenimi balık bildim, yakın zamanda kova çıktı. Fakat bence hem kova hem balık benim yükselenim. İngilizce bilsem yabancı sitelerden bakıcam ama zerre anlamıyorum. Çift yükselen burç olur mu? Var mı böyle bişey?


 
Hayır yok öyle bir şey. :) Söyleyin ben bakayım isterseniz. Tam doğum tarihi ve saati ve yeri.


  • medre  (29.08.17 12:14:51) 
Yok


  • sagin  (29.08.17 12:44:05) 
Hint Felsefesi'nde benzer bir şey var


  • damba  (29.08.17 14:35:09) 
çift yükselen burç diye bir şey yok, ama farklı siteler, farklı kriterleri dikkate alarak, daha doğrusu bazı kriterleri dikkate almayarak hesaplıyor bunu. düşünün hükümetin, bakanlar kurulu'nun falan kararıyla burç değişir mi, kanun ile khk ile astrolojik olaylar etkilenir mi?

geçen sene bütün kış boyunca yaz saatinde kaldık, saatleri geri almadık. peki ne oldu o dönemde doğanların doğum saati? 15:00 olacakken 16:00 oldu. saatleri geri almama mevzusu burçları kaydırdı. ya da kaydırdı mı acaba?

ben de başak mıyım terazi miyim bilmiyorum. çünkü ağustos 79 doğumluyum ve 79 senesinde ve sonraki birkaç sene yanılmıyorsam bu sefer de yazın saatler ileri alınmamış. yükselen burç hesaplayan siteler bu bilgiyi dikkate alıyor mu, almıyor mu, bu bilgi dikkate alınmalı mı, onu bir uzmana sormak lazım.
  • kibritsuyu  (29.08.17 14:55:51) 
çift yükselen burç diye bir şey yok, yükselen burç diye bir şey de yok. dahası burç diye bir şey de yok.


  • zgrydn  (29.08.17 14:56:47) 
Bınların yedilisi çıktı sen baya geriden takip ediyorsun galiba.


  • diffarentiationation  (29.08.17 17:44:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.