[]

piç değil bildigin kötü adam tercihi

ekşide gördüm galiba, ingilterede fake bir tinder profili yaratiliyor, ateş parçası bir delikanli info kismina cocuklara tecavüz ettim, reşit olmayan biri ile yattigim icin de hapse girdim yaziyor. kadinlar, kötü erkege bayilirim, ben de kötü bir kizim, hadi şey edelim diye yaziyorlar.

şimdi genellemelere bayilmamak ile birlikte genel bir genellemenin genelde cok da hatali sonuc vermedigini düsünenlerdenim. kötü bir erkegi, piç degil, firlama degil, bildigin kötü bir erkegi, adam öldüren, tecavüz eden, başkasının hakkını gasp eden, insanların onuru ile oynayan kötü bir insanı oldukca cekici bulan, olsa da yesek diyen kadınlari gördüm, bir degil iki degil bunlar. birlikte oldugum erkegin korku salmasına bayiliyorum diyenleri duydum.

şimdi ey kadınlar, nedir kötü bir insanı cekici kılan? cidden merak ediyorum. hangi motivasyonla böyle bir erkekle birlikte olmayi tercih ediyorsunuz? yok öyle bir sey diyeceklerden ziyade, var ve şu sebepten tercih ediyorum yanıtlarını bekliyorum. yargılama degil anlama saiki ile soruyorum.

 
kötü insanı çekici kılan bir şey yok, heyecan arayan insanlar var sadece.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.08.17 00:51:34) 
adamla evlenmicekler. fuckbody arıyorlar onun için de en yakışıklı en çekicisini seçmek normal. biz de escort seçerken en güzelini arıyoruz sonuçta.


  • kelepir  (29.08.17 00:58:02) 
amerika'da seri katille evlenen bir kadın vardı sanırım. var böyle insanlar, bu sadece yakışıklılıkla ilgili değil bence.

kaldı ki internet ortamında olan her seye inanmamak gerek. cok kolay manipüle edilebilirsiniz. ihtimalleri değerlendirdiğinizde bile gerçekliği zayıflatacak birtakım şeyler çıkarabilirsiniz.
  • rahip janick  (29.08.17 01:00:07) 
doğada bütün dişiler, yavrularının genlerini alpha male'den almaya, böylece sağlıklı yavrulara sahip olma şanslarını artırmaya programlıdır.

alpha male, doğadaki konumunu kaba kuvvetle elde eden ve elindekileri yine kaba kuvvetle koruyan erkek hayvandır. çok fazla detaya gerek yok.

vahşi doğa, alpha male'leri bol bol seks ve yavru sahibi olmakla ödüllendirirken, insanlık hapse atıyor. evet mahkumların birçoğu alpha male'dir. çalabildiklerini çalmış, tecavüz edebildiklerine etmiş, öldürebildiklerini öldürmüş insanlardır. bunların hiçbiri vahşi doğada suç olmadığı gibi gücün sembolüdür.

medeni kültür bir kadına "zengin erkekle evlen" diye fısıldarken miras aldığımız genler de "zengin kocanı bir alpha male'le aldat" diye fısıldıyor.
  • sinek kral  (29.08.17 01:09:48) 
Olay yine evrimsel süreç, zorba ve suç işleyen erkek güçlü erkek konumunda ve ilgi çekicidir. Mesela erkekler için de ortam kızı, fingirdek ya da fettan kadınlar ilgi çeker (hani bu fettan dizi karakterleri var ya).


  • filipis  (29.08.17 01:19:16) 
(Bkz:#55700147)


  • a r a m i s  (29.08.17 01:26:22) 
(bkz: #55700147)


  • a r a m i s  (29.08.17 01:27:18) 
(bkz: #30181714) budur.


  • a r a m i s  (29.08.17 01:29:38) 
Sucu islemeye cesaret eden erkek yarin kadini korumaya da cesaret eder mantiginin kadin begenisini sekillendirmesidir olay. Erkegin iyisi kotusu olmaz. Guclusu gucsuzu olur. Ahlak din falan yalan. Cikarim icin yakalanmayacagim sucu islerim ben de. Yalanlardan arindigin zaman erkek demek kazanabilecegin kadar para, cabaladigin kadar seks, yiyebildigin kadar et, ulastigin kadar guc demektir. Intikamdir kavgadir tutkudur guctur hayat.


  • twelfth  (29.08.17 08:12:31) 
yahu baktım ona, en alta koymuşlar ilgili yazıyı açıp bakmadan tipe bakıp mesajlaşma olmuştur büyük ihtimalle aksi taktirde çoğu böyle şeyler yapmaz. kandırmalı sosyal deney yapılmaz.


  • Apocalypse  (29.08.17 08:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.