[]

lazer göz ameliyatı hakkında

kime sorsam dünyagöz öneriyor. İnternette alternatif aradığımda da çoğunlukla hastanelerin paragözlülüğünden ve uzak durulması gerektiğinden bahsediliyor (dünyagöz dahil)

sinan göker harici bir alternatif verebilir misiniz?

ek soru:
wavefrons, prk vb farklı yöntemlerle yapılan ameliyatların yan etkileri arasında büyük farklılıklar var mı? (iyileşme süresi, ameliyat sonrası oluşan ağrı
etkisi gibi...)


-büyük ihtimalle dünyagöz feneryolundan randevu alacağım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim


*****
Ameliyatımı oldum çok mutluyum <3 eğer okuyorsanız hepinize çok teşekkürler :) *****

 
Ben dunyagoz antalyada oldum ameliyati ve cok memnunum. Lasic yontemiydi benimkisi, ilk aksam cok zor gecti, onun disinda ikinci gunden itibaren agri derdim olmadi. Ama damlalar ve ilaclar uzun bir sure devam ediyor, dikkatli olmalisiniz yani.


  • lallala  (28.08.17 22:17:49) 
Fiyatlar ne aralikta biri yazabilir mi?


  • my pink  (28.08.17 23:51:16) 
Ben de dünyagöz İzmit'te oldum. 2016 haziranda 4 bin tl idi.


  • mutlusismankedi2015  (29.08.17 01:58:22) 
Dünyagözün paragözlüğüne rastlamadım açıkçası. Beni iki sefer de ameliyata uygun değilsin diyerek reddettiler. Biri etiler biri de ataköy şubesi ve muayene eden doktorların ikisi de profesördü.

Şu an klasik yöntemlerin içinde iyileşme süresi en kısa olan wavefront. Diğer yöntemler ya ona göre eski ya da daha özel durumlar için (relex smile yöntemi gibi).
Yöntemler arasında evet fark var, özellikle ilk çıkan eski yöntemler bazı hastaneler tarfından sahtekarca yeni gibi kullanılıyor (no touch laser yöntemi bu sahtekarlığın biridir mesela)
Dünyagöz ciddi anlamda bu yöntemlere para yatırıyor. Yeni bir lazer yöntemi çıkmışsa direkt cihazı alıyor ve doktorlar için sertifika eğitimine yolluyor(cihaz kullanımı).
  • filipis  (29.08.17 02:03:07) 
2012de dünyagoz tunus caddesinde oldum ankarada. Çok memnunum. Volkan matben vardı doktor, her soruma kaygıma sabırla cevap verdi, ben de olmaya karar vermistim.


  • karacigerim vur kadehlere  (29.08.17 07:55:29) 
Ben gecen sene dunya goze gittim. Bana yeni bir yontemi onerdiler. 10000 tl idi

Ilk kez oneride bulundular. 2011 den beri duzenli giderim, bu yilki teknoloji tedavi etmeye yeterli degil seneye tekrar gelin diyorlardi

Ileri derece miyop ve astigmat var. o yuzden boyle. Yoksa daha uygunmus dusuk miyop tedavisi
  • my pink  (29.08.17 08:04:11) 
sözlükte, dünya göz'ün mali sıkıntıda oldugu
geleni kacırmak istemeyeceklerini
bu yüzden cok guvenilemiyecegini
yazmış birileri.
  • herhaltibiliyoring  (30.08.17 04:34:45 ~ 06:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.